Ekonomi Aile destek ödemeleri yattı mı? 2022 Aralık aile destek ödemeleri hangi gün yatacak, ne zaman yatacak? Aile destek paketi başvurusu nasıl yapılır?

Aile destek ödemeleri yattı mı? 2022 Aralık aile destek ödemeleri hangi gün yatacak, ne zaman yatacak? Aile destek paketi başvurusu nasıl yapılır?

Paylaş
Aile destek ödemeleri yattı mı? 2022 Aralık aile destek ödemeleri hangi gün yatacak, ne zaman yatacak? Aile destek paketi başvurusu nasıl yapılır?

Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelen aile destek ödemeleri hakkında birçok vatandaş bilgi edinmek için araştırma yapıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından aile destek paketi uygulaması başlatılmıştı. Aralık ayının ortalarına doğru yaklaşırken destek alan kişiler ödemelerin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, aile destek ödemeleri yattı mı? 2022 Aralık aile destek ödemeleri hangi gün yatacak, ne zaman yatacak? Aile destek paketi başvurusu nasıl yapılır?

850 ile 1250 TL arasında değişkenlik gösteren aile destek paketi ödemelerinin ne zaman yapılacağı gündemdeki yerini koruyor. Peki, aile destek ödemeleri yattı mı? 2022 Aralık aile destek ödemeleri hangi gün yatacak, ne zaman yatacak? Aile destek paketi başvurusu nasıl yapılır?

Haberin Devamı

AİLE DESTEK ÖDEMLERİ NE ZAMAN YATACAK?

Kasım ayında aile destek paketi ödemeleri 8 Kasım tarihinde başlamıştı. Aralık ayına gelinmesiyle beraber gözler aralık aile destek ödemlerine çevrildi. Aralık ayı aile destek paketi ödeme tarihleri henüz net olarak belli olmadı. Tarihler ile ilgili açıklama geldiği zaman habere eklenecek.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR?

Aile Destek paketi ödemeleri, 850 ile 1250-TL arasında değişen tutarlarda bulunuyor.

AİLE DESTEK PAKETİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

12 ay süreyle ödenen Aile Destek Paketi başvuruları; e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılıyor.