Ekonomi Altın fiyatları anlık! 28 Nisan 2022 altın ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

Altın fiyatları anlık! 28 Nisan 2022 altın ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

Paylaş
Altın fiyatları anlık! 28 Nisan 2022 altın ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

28 Nisan 2022 Perşembe günü altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ve gram altında son durum altın yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları döviz kuruna ve diğer etkenlere bağlı olarak değişiyor. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını kaç TL? İşte 28 Nisan 2022 Perşembe altın fiyatları...

28 Nisan 2022 Perşembe günü güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından anlık sorgulanıyor. Altın fiyatlarının düşüş seyrine devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte günün altın piyasası fiyatları..

Haberin Devamı

Haftanın dördüncü gününde altın piyasasında çeyrek altın ve gram altında son durumu gösterdi. Altın yatırımcısı hem ons altında hem de döviz kurlarında yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Döviz kuruna ve dünyadaki diğer etkenlere bağlı olarak altın fiyatlarında da değişimler yaşanmaya devam ediyor. İşte son verilere göre altında anlık rakamlar..

ALTIN FİYATLARI 28 NİSAN 2022 ANLIK

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatları 28 Nisan 2022

Altının ons fiyatı bugün bin 874 dolar oldu. Altının onsunun artmasıyla birlikte de iç piyasadaki türler de yükselişe geçti. Gram altın ise an itibarıyla 892 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün kaç TL?

Çeyrek altın bugün 1.458 liradan alınıyor. 28 Nisan'da çeyrek altının satış fiyatı ise 1.477 TL.

Haberin Devamı

CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI

Cumhuriyet altını bugün kaç TL?

Yükseliş sonrasında geçtiğimi haftalarda 6 bin liranın üzerine çıkan Cumhuriyet altını bugün 5.821 liradan geri alınırken 5.885 liradan da satışa sunuluyor.