Ekonomi Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın kaç TL? 4 Mart 2022 Cuma altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın kaç TL? 4 Mart 2022 Cuma altın fiyatları...

Paylaş
Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın kaç TL? 4 Mart 2022 Cuma altın fiyatları...

Altın fiyatları 4 Mart 2022 cuma günü araştırılıyor. Rusya-Ukrayna savaşında Rusya'nın nükleer santrale saldırısı sonrası ons altın fiyatı yükseldi. Yangın kontrol altına alınınca ons altın geriledi. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Gram altın fiyatı ne kadar? Rusya'nın saldırısı yatırımcıları altına yönlendiriyor. Yarım altın kaç TL? Cumhuriyet altını ne kadar? İşte 4 Mart 2022 altın fiyatları anlık bilgiler..

Ons altın ve döviz kurlarındaki değişimlerin etkilediği altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu takip ediliyor. Ons altın, an itibarıyla bugün 1.947,59 dolar civarında işlem görüyor. Ukrayna Rusya gerilimiyle birlikte yükselişe geçen altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira/TL? İşte 4 Mart 2022 altın fiyatları anlık bilgiler..

Haberin Devamı

YATIRIMCILAR ALTINA YÖNELDİ

Çeyrek altın ve gram altın fiyatları, 4 Mart itibari ile araştırılan konulardan biri oldu. Rusya-Ukrayna savaşında tansiyonun artacağına dair endişeler ve yaptırım risklerinin yükselmesi yatırımcıları altına yönlendirdi.

ALTINDA YÜKSELİŞLER YAŞANDI

Haftanın son işlem gününde altın fiyatları ekonomiyi ve altın yatırımı yapanların gündeminde. Çeyrek altın ve gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın türleri arasında yer alıyor. Rusya Ukrayna gerilimiyle birlikte hem ons hem de gram altın tarafında hareketlilik yaşandı. İşte altın piyasasında son durum…

Altın fiyatları anlık... 4 Mart 2022 Cuma anlık altın fiyatları

Gram altın ne kadar? Gram altın fiyatlarında son durum

Haberin Devamı

Geçtiğimiz salı günü 920 lirayı gören gram altın bugün 891 liradan işlem görüyor.

Çeyrek altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL?

Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 1.446,00 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.463,00 lirada bulunuyor.

Yarım altın ne kadar? Yarım altın fiyatı...

Yarım altın bugün 2.897,00 liradan alınıyor, 2.927,00 liradan satılıyor.

Cumhuriyet altını kaç TL?

5 bin liranın üzerindeki konumuyla alıcısını zorlayan Cumhuriyet altını ise 5.776,00 liradan geri alınırken 5.833,00 liradan satışa sunuluyor.