Ekonomi Bakan Kurum: Tarihimizin en büyük sosyal konut projesini başlatacağız

Bakan Kurum: Tarihimizin en büyük sosyal konut projesini başlatacağız

Paylaş
Bakan Kurum: Tarihimizin en büyük sosyal konut projesini başlatacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız." dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çankaya İleri Mahallesi'nde yapılacak konutların temel atma törenine katıldı.

Haberin Devamı

81 İLE MÜJDE

Bakan Kurum "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız" dedi.

Murat Kurum: Tarihimizin en büyük sosyal konut projesini başlatacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız." dedi.

ANKAPARK AÇIKLAMASI: ÇÜRÜMESİNE GÖZ YUMMANIZI ANLAYAMAYIZ

Ankapark tartışmasıyla ilgili de konuşan Bakan Kurum, "Ankapark'ın geleceği konusunda duruşumuz hep aynı oldu. Bir yatırım var ve kaderine terk edilmiş durumda. Milletin faydasına çözülmelidir. Bu meselenin birileri tarafından siyasi malzeme tarafından kullanıldığını üzülerek görüyoruz. Bu mekanın çürümesine göz yummanızı anlayamayız. 3 gün önce verilmiş bir mahkeme kararını milat olarak görmenizi anlayamayız. Polemik sizin işinize geldi. Bahaneler üreterek siyasi ikbal için basamak yapıyorsunuz. Yanlış anlamak için tetikte bekleyene doğruyu asla anlatamayız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı