Ekonomi Bakan Varank, TBMM'ye TOGG ile geldi! Yerli otomobil ilk kez Meclis'te

Bakan Varank, TBMM'ye TOGG ile geldi! Yerli otomobil ilk kez Meclis'te

Paylaş
Bakan Varank, TBMM'ye TOGG ile geldi! Yerli otomobil ilk kez Meclis'te

TBMM’deki bütçe görüşmelerine TOGG ile gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Türk insanının inanınca neyi başaracağının en güzel göstergesi.' dedi.

Meclis’te 2023 bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri olacak. Bakan Varank, Meclis’e TOGG ile geldi. Bakan Varank, Meclis'e neden TOGG ile geldiğini ayrıntılı olarak anlattı. İşte detaylar...

Haberin Devamı
Bakan Varank, Meclis'e Togg ile geldi Sanayiİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) yerli otomobil Togg ile geldi. Varank, "Şubat ayında nasıl bir satış stratejisi uygulayacağını şirket ilan edecek. Mart ayında da inşallah bu araçlar satışa başlayacak" dedi.

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG TBMM’de. Bakan Varank, bütçe görüşmelerine TOGG otomobili ile geldi. Bakan Varank, TOGG’un kırmızı rengini yani Anadolu rengini tercih etti.

 Konuyla ilgili son gelişmeleri CNN Türk Muhabiri Melike Görür aktardı.

Melike Görür şu ifadeleri kullandı:

"TOGG, 29 Ekim’de görkemli bir törenle banttan indirilmişti. Otomobili ilk kullanan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan olmuştu. TOGG tarafından yapılan açıklamada ön siparişlerin Şubat 2023’te yapılacağını söylemişti. Kullanıcıların mart ayında piyasaya sürülecek olan TOGG için ne gibi özelliklerinin olduğu da belli oldu.

Dış renklerine Anadolu, Oltu, Kula, Gemlik, Kapadokya ve Pamukkale isimleri verilmişti. Bakan Varank TOGG’un Anadolu rengini tercih etti. Bakan Varank, TOGG’un yanında objektiflere poz verdi. Yanında MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz da bulunuyor.

Haberin Devamı

TOGG ilk kez banttan indirilmesinin ardından Ankara sokaklarında yol aldı ve Meclis’e geldi."