Ekonomi Bakan Yanık duyurdu: Yangın bölgesine 500.000 TL kaynak

Bakan Yanık duyurdu: Yangın bölgesine 500.000 TL kaynak

Paylaş
Bakan Yanık duyurdu: Yangın bölgesine 500.000 TL kaynak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ''Bölgedeki vatandaşlarımızın acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için Datça Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 500.000 TL kaynak gönderiyoruz.'' dedi.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Datça'da süren yangında Datça Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 500 bin TL kaynak gönderileceğini açıkladı. Bakan Yanık ayrıca, yangın sebebiyle tahliye edilen hanelere de 3 bin TL nakdi destek ödemelerinin başlandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile yangın bölgesindeki vakfa 500 bin TL kaynak aktarılacağını açıkladı. Bakan Yanık, şu ifadeyi yazdı:

"Bölgedeki vatandaşlarımızın acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için Datça Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza 500.000 TL kaynak gönderiyoruz. Muğla, Datça’da bugün başlayan yangında ekipler sahada yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangın sebebiyle tahliye edilen hanelere 3.000 TL nakdi destek ödemelerini başlattık."