Ekonomi Bakırköy sahilinde ev sahibi olacaklara kampanya

Bakırköy sahilinde ev sahibi olacaklara kampanya

Paylaş
Bakırköy sahilinde ev sahibi olacaklara kampanya

Doğa Madencilik’in İstanbul Bakırköy’de inşa ettiği ‘Pruva 34’ evleri için kampanya yapıldı. Evler, 60 ay 0 faizle satılıyor. Fiyatları ise 1 milyon 292 bin liradan başlıyor. Teslimleri de Haziran 2018’de yapılacak

Proje hakkında konuşan Doğa Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Ayvacı, “Bakırköy sahil yolundaki ‘Pruva 34’, 10 bloktan meydana geliyor. Aileler için tasarladığımız projede 310 metrekarelik 4+1 ve 363 metrekarelik 5+1’ler var.

Tümü deniz manzarasına hakim geniş teraslı rezidans bloklarında her katta 2 daire yer alıyor. Rezidans bloklar ile apart otel ve otel bloklarının giriş çıkışları, sosyal tesis ve otopark alanları ayrı ayrı planlandı. Otel blokunun bir tanesini Hilton’a sattık, diğeri ile ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.



Pruva 34’te; açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar odaları, saunalar, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası bulunuyor. Ayrıca sosyal tesis kompleksinde fitness salonu ile birlikte kafe de var.


EV-OFİSLER DE VAR


Pruva 34’te16 ve 17 katlı 7 blokta toplam 239 daire bulunuyor. ‘Pruva Aparts’ bloğunda ise 1+1 ve 2+1 toplamda 168 ev-ofis mevcut.

RAHAT ULAŞIM


Pruva 34, Ataköy Marina’ya 1 kilometre, E-5’e 3 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 6 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 8 kilometre mesafede konumlanıyor.

Haberin Devamı