Ekonomi Bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi? 10 Mart 2022 İstanbul'da bankaların çalışma saatleri

Bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi? 10 Mart 2022 İstanbul'da bankaların çalışma saatleri

Paylaş
Bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi? 10 Mart 2022 İstanbul'da bankaların çalışma saatleri

İstanbul'da bankalar bugün açık mı? Meteoroloji uyarmıştı, İstanbul'da kar başladı. İstanbul Valiliği, memur, işçi ve diğer personelin 10 Mart 2022 Perşembe günü idari izinli sayılmalarına karar verildi. İstanbul'da bankalar bugün çalışacak mı? 10 Mart 2022 Perşembe günü bankalar tatil mi? İstanbul'da banka çalışma saatleri kar yağışından etkilendi mi? Banka çalışma saatleri değişti mi? İşte İstanbul'daki karın ardından bankaların çalışma durumu...

Bankalar bugün açık mı? Sorusu İstanbul’u etkisi altına alması beklenen kar yağışı nedeniyle merak edildi. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bölgede 4-5 gün boyunca çetin kış koşulları etkili olacak. İstanbul’da bu nedenle bir dizi önlemler alındı. Peki, Bankalar bugün açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi, çalışıyor mu? İşte konuyla ilgili detaylar..

Haberin Devamı

İDARİ İZİNLİ SAYILACAKLAR

Bankaların çalışma durumu kar tatili edilen birçok kurumun ardından gündeme geldi. Kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçen İstanbul Valiliği bir dizi önlem aldı. Yapılan açıklamaya göre güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin 10 Mart 2022 Perşembe günü idari izinli sayılmalarına karar verildi. Açıklama sonrası gözler bankalara çevrildi. İşte, 10-11 Mart bankaların çalışma saatleri ile ilgili detaylar.

BANKALAR BUGÜN ÇALIŞACAK MI? BANKALAR TATİL Mİ?

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin 10 Mart 2022 Perşembe günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

BANKA ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Özel bankalar devlete bağlı olmadığı için kamu kuruluşu sayılmıyor. Dolayısı ile bankalar perşembe ve cuma günleri normal mesai saatlerinde çalışacaklar.