Ekonomi Barem Ambalaj halka arz tarihleri ne zaman? Hisse fiyatı ne kadar? Kodu ne? Barem Ambalaj borsada ne zaman işlem görecek?

Barem Ambalaj halka arz tarihleri ne zaman? Hisse fiyatı ne kadar? Kodu ne? Barem Ambalaj borsada ne zaman işlem görecek?

Paylaş
Barem Ambalaj halka arz tarihleri ne zaman? Hisse fiyatı ne kadar? Kodu ne? Barem Ambalaj borsada ne zaman işlem görecek?

Barem Ambalaj’ın halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Haberin hemen ardından yatırımcılar Barem Ambalaj halka arz tarihleri ne zaman? Hisse fiyatı ne kadar? Kodu ne? Barem Ambalaj borsada ne zaman işlem görecek? Araştırması yapmaya başladı. İşte Barem Ambalaj halka arz ile ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları…

Barem Ambalaj halka arz işlemleri 3 Ağustos itibariyle başladı, 4 Ağustos’ta da devam ediyor. Barem Ambalaj Sanayi ve Tic. A.Ş. 10.500.000 adet payı İnfo Yatırım Menkul Değerler liderliğinde eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek. İşte Barem Ambalaj halka arz tarihleri, hisse fiyatı, kodu ve borsada işlem göreceği tarih…

Haberin Devamı

BAREM AMBALAJ HALKA ARZ TARİHLERİ NE ZAMAN?

Barem Ambalaj 3 Ağustos Çarşamba ve 4 Ağustos Perşembe tarihlerinde halka arz edilecek.

HİSSE FİYATI NE KADAR? KODU NE?

Barem Ambalaj halka arz hisse fiyatı 1 TL nominal değerli payın fiyatı 36,00 TL olarak belirlendi. Barem Ambalaj halka arz kodu BARMA.HE.

BAREM AMBALAJ HALKA ARZ EŞİT Mİ?

Barem Ambalaj Sanayi ve Tic. A.Ş. 10.500.000 adet payını, İnfo Yatırım Menkul Değerler liderliğinde, 36,00 liradan eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek.

Sabit fiyatla Borsa'da Satış yöntemiyle gerçekleştirilecek arzda, İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleşecek halka arzda 7,5 milyon TL nominal değerdeki paylar sermaye artışı çerçevesinde, 3,5 milyon TL nominal değerdeki paylar ortak satışı çerçevesinde olmak üzere toplam 10,5 milyon adet pay satışa sunulacak.

Şirket'in sermaye artırımı yoluyla ihraç edeceği 7 milyon 500 bin TL nominal değerli payların satışından elde edeceği nette 255 milyon 750 TL tutarındaki fonun yüzde 45'i finansal borç anapara ve faiz ödemelerinde, yüzde 55'i işletme sermayesi ihtiyacının finansmanında kullanılması planlanıyor.

Haberin Devamı

BAREM AMBALAJ BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Barem Ambalaj için 3-4 Ağustos tarihlerinde halka arz gerçekleştikten sonra arz sonuçları 5 Ağustos’ta açıklanacak. Kesin olmamakla birlikte şirket paylarının 8 Ağustos’ta borsada işlem görmesi bekleniyor.