Ekonomi BtcTurk'te erişim sıkıntısı sona erdi

BtcTurk'te erişim sıkıntısı sona erdi

Paylaş
BtcTurk'te erişim sıkıntısı sona erdi

BtcTurk'te saatlerdir devam eden erişim sıkıntısı sona erdi. Kripto para borsalarından BtcTurk'teki erişim sıkıntısı nedeniyle çok sayıda kullanıcı sosyal medyada söz konusu durumdan şikayet etti. Şirketten de konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından BtcTurk'te saatlerdir devam eden erişim sıkıntısı sona erdi. Çok sayıda kullanıcı sosyal medyada söz konusu durumdan şikayet etmiş, şirketten yapılan açıklamada, arızanın servis sağlayıcılardan kaynaklandığı ifade edilmişti.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan BtcTurk’un internet sitesi ile mobil uygulamalarında erişim problemi yaşandı. Uzun süren erişim problemi ile ilgili olarak şirketten de açıklama yapılırken, söz konusu açıklamada teknik arızanın Microsoft Azure kaynaklı olduğu ifade edilmişti.

Posta

Değerli kullanıcılarımız,

Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz ve Azure Mühendisleri konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.

Yine şirket tarafından konu ile ilgili dün akşam yapılan bir diğer açıklamada da "Değerli kullanıcılarımız, Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir." ifadeleri kullanılmıştı.

Haberin Devamı