Ekonomi 2022 Fındık fiyatları ne kadar, kaç TL? Fındık fiyatları açıklandı mı?

2022 Fındık fiyatları ne kadar, kaç TL? Fındık fiyatları açıklandı mı?

Paylaş
2022 Fındık fiyatları ne kadar, kaç TL? Fındık fiyatları açıklandı mı?

Fındık fiyatları için üreticilerin heyecanlı bekleyişi sona erdi. 2022 fındık fiyatları ile ilgili olarak açıklamanın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, Ordu ziyareti sırasında yapılacağı kaydedilmişti. Gözler bugün gerçekleşecek toplu açılış törenine çevrilirken, vatandaşlar sık sık ‘Fındık fiyatları açıklandı mı?’ ve ‘2022 Fındık fiyatları ne kadar?’ araştırması yapıyor…

Fındık fiyatları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve Eğitim Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "2022 Fındık fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorusunun da yanıtını verdi. 

Haberin Devamı

 

2022 FINDIK FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Fındık fiyatları bugün (30 Temmuz 2022) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "Fındığın ortalamasını 54 lira olarak açıklıyorum. Bu yılın fındık alım fiyatının ülkemize hayırlı olmasını istiyoruz. TMO tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Bu  yılın fındık alım fiyatının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.