Ekonomi Firmalar aşka geldi

Firmalar aşka geldi

Paylaş
Firmalar aşka geldi

Yılın en kapsamlı ve ilk indirimi için firmalar harekete geçti. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala telefondan kulaklığa, akıllı saatten diz üstü bilgisayara kadar hemen her üründe yılın ilk büyük indirim yarışı başladı. Yarışın içinde bedava kargo, hediye kartları ve ürün yanında ücretsiz cihaz alternatifleri de var. / Murat Gülderen- Posta

İple çekilen 14 Şubat Sevgililer Günü’ne ramak kaldı. Özellikle alışveriş merkezleri ve online alışveriş siteleri hemen hemen tüm ürünlerde eksra indirimlere başladı. Bu özel gün, hediyeden ziyade ihtiyaçların da uygun fiyatlara karşılanması açısından büyük önem taşıyor. Ancak fırsat rüzgarına kapılıp bütçenizi aşmamak için sadece ihtiyaçlara odaklanmanızda fayda var. İşte bazı fırsatlar...

Haberin Devamı

3 AY SONRA ÖDEME İMKANI

Hepsiburada: Elektronikten modaya, ev ve yaşamdan kozmetiğe kadar tüm kategorilerde ‘şimdi al 3 ay sonra öde’ fırsatı sunuyor. Yüzlerce üründe sepette yüzde 50’ye varan indirimin de başladığı platformda, 50 TL’den 2.500 TL’ye kadar ‘hediye kartı’ seçeneği de bulunuyor. Bu çekler sayesinde istediğiniz kişiye bakiye yükleyip dijital cihazlar ve kuyum kategorileri dışındaki tüm üründe serbestçe alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz.

YÜZDE 30’A VARAN İNDİRİM

İncehesap: Bilgisayar, notebook, telefon, TV, kulaklık, monitör ve bilgisayar aksesuarlarında yüzde 30’a varan indirimler sunan şirket, ayrıca 200 TL ve üzeri alışverişlerde de ücretsiz kargo hizmeti de veriyor. Burada şubat ayına özel bir de Word Mobil kullanıcılarına 250 TL’ye varan Worldpuan da veriliyor.

Haberin Devamı

AVANTAJ SEPETE YANSIYOR

Teknosa: Philips traş makinesi alanlara erkek spor çantası, Galaxy S23 alanlara Watch5 akıllı saat hediye ediliyor. Ayrıca A23 telefon alanlara Galaxy Buds2 kulaklık sepette 229 TL’den satılıyor. 10 bin TL üzeri seçili Philip TV’ler ile seçili espresso ve filtre kahve makinesi alışverişlerinde de sepette yüzde 10 indirim de sunuluyor.

FIRSAT YAĞMURU BAŞLADI

Trendyol: Bu özel gün için sevgiliye nasıl ve ne gibi hediyeler alınmalı konusunda kapsamlı bir sayfa hazırlayan Trendyol’da elektronikten tekstile, kozmetikten küçük ev aletlerine kadar binlerce üründe fırsat yağmuru başladı. Kampanya kapsamında yüzlerce ürünün altında kaç günün en iyi fiyatı olduğu da yazıyor.

YAN ÜRÜN HEDİYE EDİLİYOR

MediaMarkt: Fiyatı 25 bin 999 TL olan 256 GB’lık Samsung Galaxy S23 satın alanlara Watch5 hediye ediyor. Ayrıca, Philips MG5720/15 Multigroom 5000 erkek bakım seti 899 TL’den, Lenovo Tab M8 1.999 TL’den, JBL Flip Essential 2 hoparlör 2.199 TL’den Canon EOS 2000D 9.799 TL’den, Babyliss W2447E Saç şekillendirici 1.599 TL’den satışa sunuldu.

TUTARA GÖRE İSKONTO

Vatan Bilgisayar: İnternetten yapılan alışverilerde seçilmiş ürünlerde 30 bin TL ve üzeri sepette 3 bin TL, 15 bin TL ve üzeri sepette bin TL, 5 bin TL ve üzeri sepette 350 TL indirim sunuyor. Ayrıca Galaxy S23 alanlara Watch 5 saat hediye ediliyor. Öte yandan erkek bakım setleri, TV’ler, diz üstü bilgisyarlar ve saç düzleştiricilerde bu haftaya özel fırsatlar da başladı.

Haberin Devamı

KUPON KULLANMAK GEREKİYOR

Anker: Şarj teknolojisinden hoparlörlere, telefon aksesuarlarından ropot süpürgelere kadar pek çok üründe anker-tr.com’da yüzde 25’e varan indirim başlattı. Anker ayırca Soundcore Life P2i Bluetooth TWS kulaklık alanlara bir kulaklık da hediye ediyor. Hediye kulaklık kampanyasından faydalanmak için ödeme sırasında ‘ANKERLOVE’ kupon kodunu kullanmak gerekiyor.

FATURAYA EK ÖDEME

Turkcell Pasaj: Her ürünün peşin fiyatına artı 3 taksit imkanıyla sunulduğu platformda, ayrıca 2 bin TL ve üzeri alışverişlerde, bir sonraki 2 bin TL üzeri alışverişlerde geçerli olacak 150 TL hediye çeki veriliyor. Ayrıca alışverişler Turkcell faturasına ek olarak, 36 aya varan vade ile de ödenebiliyor.

DİL EĞİTİMİ DE VAR

English Guru: Online İngilizce kursu English Guru da sevgililer günü için kampanya başlattı. Buna göre tüm 12 aylık paketlerde geçerli ‘SevgiliGuru60’ koduyla, englishguru.tv sitesinden yüzde 60 indirimle dil eğitimi satın alınabiliyor. Ayrıca ders esnasında gerçek zamanlı İngilizce altyazı desteğini de ücretsiz olarak sunulacak.

Haberin Devamı

SEVGİLİYE HEDİYE NASIL SEÇİLİR?

  • Hediye seçimi yaparken sevgilinizin nelerden hoşlandığına ve nelere ilgisi olduğuna odaklanın.
  • Sade şeyler mi seviyor yoksa daha gösterişli mi? Daha duygusal bir karakter mi yoksa mantığıyla mı hareket eder? Bunları analiz edin.
  • Ciddi ilişkilerde her iki tarafın da genelde pahalı hediyelerde gözü yoktur. Emek vererek hazırlanan hediyeler her zaman karşı tarafı daha çok mutlu etmiştir.
  • Kadınlara kişiye özel bir hediye etmek onlar için çok değerlidir. Onu ne kadar iyi tanıdığınızı, onun için ne kadar önemli olduğunuzu gösterir.
  • Dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de meslektir. Meslek, onun kişiliğini tanımanıza yardım edecek en büyük özelliklerinden biridir.

ALIŞVERİŞ YAPARKEN BUNLARA DİKKAT!

  • İhtiyaçları ya da alacağınız hediyeyi en iyi şekilde tespit ederek alışverişe çıkın.
  • İndirimin gerçekçi olup olmadığını rakip şirketlerin fiyatlarına bakarak inceleyin. Abartılı indirimlere şüpheci yaklaşın. Kimse zaranına satış yapmaz.
  • Alışveriş sitesine sosyal medya ya da size gönderilen linkler üzerinden değil, adres çubuğuna ismini yazarak girin.
  • Güvenilirliğinden emin olduğunuz, kurumsal firmaların sitelerinden alışveriş yapın.
  • Alışverişinizden sonra ekranınıza ve e-posta adresinize gelecek olan sipariş numarasını mutlaka kaydedin. Sorun yaşamanız durumunda bu numara ile çok daha hızlı işlem yapabilirsiniz.
  • Halka açık wi-fi ile alışveriş yapmayın.
  • Kopya ya da sahte sitelere karşı ödeme ekranında http:// yerine https:// yazmasına ve alışveriş yaptığınız sitenin ‘SSL’ sertifikası olup olmadığına mutlaka dikkat edin.

GİYİM DE ÖN PLANDA

Teknoloji ürünlerinin yanında giyim ve aksesuarlarda da yüzde 60’a varan indirimler sunuluyor. Sevgililer gününe özel indirim yapan firmalar arasında Altınyıldız, Marks & Spencer, İpekyol, Gap, Beymen, Atasay, Çiçeksepeti, Penti, Karaca, Watsons, Paşabahçe gibi firmalar da yer alıyor. Ayrıca bankalar da 1-14 Şubat’taki harcamalara özel kampanayaları devreye almış durumda. İş Bankası Maximum Kart’la yapılan 2.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 200 TL indirim sağlıyor. TEB de alışveri tutarına göre toplamda 100 lira indirim sağlıyor. Akbank Axess’le 150 liraya kadar chip para fırsatı sunuyor.