Ekonomi Halkbank 100 bin TL esnaf kredisi başvuru şartları neler? Esnaf kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Halkbank 100 bin TL esnaf kredisi başvuru şartları neler? Esnaf kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Paylaş
Halkbank 100 bin TL esnaf kredisi başvuru şartları neler? Esnaf kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?

Halkbank 100 bin TL esnaf kredisi başvuru şartları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamalarla vatandaşların en çok merak ettiği konular arasına girdi. Düzenlenecek kampanya ile esnaf ve sanatkârlar 60 aya kadar vade ile ve yüzde 7 buçuk faiz ile Halkbank’tan kredi alabilecekler. İşte esnaf kredisi ile ilgili detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Ekim Pazartesi günü düzenlenen Kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu ve birçok konuda vatandaşlara müjde verdi. Bunlardan biri de esnaf kredisi oldu. Esnaflar için Halkbank vasıtasıyla 100 milyar liralık yeni bir kampanya başlattıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan kredi üst limitlerini de artıracaklarını söyledi…

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ESNAFA KREDİ MÜJDESİ

Kabine toplantısının ardından Millete Sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafın yüzünü güldürecek kredi kampanyasını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hayata geçirilecek yeni proje ve kampanyaları şu şekilde açıkladı:

“Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına atıfla başlattığımız yeni bir kredi destek paketiyle esnaf ve sanatkarlarımızın karşısındayız.

Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz.

Sadece bununla kalmıyor, kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bin liraya, iş yeri edindirme ve taşıt kredisi limitlerini de 1 milyon liradan 1,5 milyon liraya yükseltiyoruz.

Genç girişimcilerimizin sıfır faizli kredi limitini 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltirken, yaş sınırını da 30'dan 35'e çıkartıyoruz.

Haberin Devamı

Halkbank'tan kredi kullanıp da takibe düşen esnaflarımıza 6 aya kadar geri ödemesiz 36 aya kadar vadeli yüzde 4 faizli krediyle borcunu tasfiye imkanı sağlıyoruz. Tüm bu kolaylıkların esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum"

ESNAF KREDİSİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan esnaf kredisi kampanyasına ilişkin detaylar henüz netleşmedi. Konuyla ilgili gelişmeler yaşandığında haberimizde yer alacaktır…