Ekonomi HandyCafe 10 Yaşında!

HandyCafe 10 Yaşında!

Paylaş
HandyCafe 10 Yaşında!

İnternet sektörünün tanınmış ve başarılı iş adamlarından Atilla Yurtseven, kendi geliştirdiği ve uluslararası alanda büyük başarı sağlayan HandyCafe ürününün 10. yaş kutlaması için verdiği yemekli davette Türkiye'nin yakından tanıdığı iş adamlarını ağırladı

Başta Mehmet Ali Yalçındağ, Mustafa Gözalan, Rima Erdemir, Banu Barbarosoğlu, Sina Afra, Arda Kutsal, Birol Kabakoğlu, Ersan Özer, Hakan Baş, Gökhan Ahi, Başak Purut, Sedat Kapanoğlu, Serdar Kuzuloğlu, Alemşah Öztürk, Fırat İşbecer, İnanç Gümüş, Çağlar Erol, Seyhun Özkara, Şenel Şahin olmak üzere, internet dünyasında büyük başarı elde etmiş daha birçok ünlü isim davete katılanlar arasında idi.

Haberin Devamı

KAHKAHA DOLU DAKİKALAR

İlginin yoğun olduğu geceye, alışılagelmiş tanıtım konuşmalarından çok, Atilla Yurtseven'in yaptığı keyifli ve eğlenceli konuşma damgasını vurdu.

Yurtseven'in eşi ile tanışma hikayesini anlattığı bölüm ise davetliler arasında kahkaha dolu dakikalar yaşanmasına sebep oldu.

ULUSLARARASI BİR BAŞARI HİKAYESİ

Hiçbir yardım ve yatırım almadan, tek başına geliştirdiği; 200'den fazla ülkede ve 70.000'den fazla internet cafede kullanılan, dünyanın en ünlü internet cafe yazılımı olan ve uluslararası alanda büyük bir başarı elde eden HandyCafe hakkında Yurtseven şunları söyledi:

"HandyCafe bugüne kadar bütün ihtiyaçları karşılayan bir internet cafe yönetim yazılımı idi. Ancak bugünden sonra HandyCafe aynı zamanda internet cafelere ek gelir getiren bir kazanç kapısı haline gelecektir. Başta Yandex ve Medyanet olmak üzere, birçok firma ile yaptığımız iş ortaklıkları doğrultusunda, HandyCafe kullanan cafeler otomatikman birer premium internet cafe noktası olacaktır. Bu sayede internet cafelere ekstra gelir ve müşteri kazandırmayı hedeflemekteyiz."

Haberin Devamı