Ekonomi İş dünyasında dijital fırsatlar masaya yatırılacak

İş dünyasında dijital fırsatlar masaya yatırılacak

Paylaş
İş dünyasında dijital fırsatlar masaya yatırılacak

İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve POSTA Gazetesi işbirliğiyle ‘NFT, Metaverse ve Blockchain Teknolojileri ile Ortaya Çıkan Yeni Ekonomik Modeller’ toplantısı düzenlenecek.

Dijitalleşme çağı ile birlikte pazarlama, satış ve mağazacılık modellerinin sanal dünyada varlık göstermesinin öneminin artmasından hareketle gerçekleştirilecek toplantı, 6 Nisan Çarşamba günü İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi'nde yapılacak.

Haberin Devamı

2 FARKLI OTURUM

POSTA Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi ve yazarı Banu Şen’in yöneteceği program, saat 13.30’da başlayacak ve 2 oturumda yapılacak. Toplantıda İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, POSTA Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik ve İZTO Ekonomi Danışmanı Pelin Yenigün Dilek birer konuşma gerçekleştirecek.

YENİ EKONOMİ MODELLERİ

POSTA Gazetesi Ekonomi Müdürü Bilal Emin Turan moderatörlüğündeki ilk oturumda İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan ‘Blockchain Teknolojileri, Kripto Varlıklar ve Token Ekonomi, NFT ve Metaverse Evreninde Kullanım Alanları’nı anlatacak. 4129 Grey Chief Happiness Officer ve Üst Yöneticisi (CEO) Alemşah Öztürk ise ‘Dijital Ekonominin Yeni Boyutu: NFT’ üzerine söz alacak.

Haberin Devamı

ADALET SİSTEMİ

POSTA Gazetesi Ekonomi ve Teknoloji Editörü Murat Gülderen moderatörlüğünde yapılacak ikinci oturumda ise META Türkiye Direktörü İlke Çarkcı Toptaş, ‘Metaverse İnternetin Geleceği mi?’ başlıklı sunum gerçekleştirecek. ITA Legal&Advisory Ortağı ve Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Aydın Buğra İlter ise Blockchain, Metaverse ve NFT teknolojilerinin hukuki boyutlarını ele alacak.

CANLI İZLENEBİLECEK

Gelişen dijital teknolojinin dünya ekonomisini hızla dönüştürmeye başlamasının etkileri ve farklı boyutlarının ele alınacağı program, İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde saat 13.30’da başlayacak. Toplantı ‘youtu. be/5C9Kxjui3og’ adresinden canlı olarak izlenebilecek.