Ekonomi İscehisar'da projeler hız kesmiyor

İscehisar'da projeler hız kesmiyor

Paylaş
İscehisar'da projeler hız kesmiyor

Kentlerle Buluşmalar programımızın bir başka durağı da İscehisar Belediyesi oldu. Afyonkarahisar’ın en önemli ilçeleri arasında yer alan İscehisar’da belediyenin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Ahmet Şahin ilçenin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için yoğun bir tempoda çalışıyor.

İscehisar İlçesinin çalışkan Belediye Başkanı Ahmet Şahin ilçenin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için yoğun bir tempoda çalışıyor. Başkan Şahin ilçede asfaltsız yol kalmayacağını söylüyor. Çalışmaları yerinde sık sık inceleyen Başkan Şahin, “Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar İl Özel idaresi arasında ilçemize yaklaşık 150 bin metrekare olmak üzere ilçemiz genelinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz” diye konuşuyor.

Haberin Devamı

‘ATIKLARI YOLA GETİRİYORUZ’

İscehisar Belediyesi Konkasör Tesisi’nde üretilen malzemeyi asfalta dönüştürdüklerini dile getiren Şahin, “Tesisimizde günlük 800 ton yol ve alt yapı malzemesi üretiliyor. Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Özel İdaresi ile yaptığımız protokollerle konkasör tesisimizde ürettiğimiz malzeme karşılığında asfalt alıyoruz. Sezonun açılmasıyla birlikte alt yapı çalışması tamamlanan alanlarda sıcak asfalt çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyor.

DOĞALGAZSIZ EV KALMAYACAK

Başkan Ahmet Şahin’in büyük önem verdiği konulardan biri de doğalgaz. Bu konudaki çalışmalar hızlı bir şekilde ilçenin tüm noktalarında devam ediyor. İlçenin yüzde 85’ine doğalgaz arzı sağladıklarını anlatan Başkan Şahin, bu aladaki yatırımları kapsamında 36 km doğalgaz hat çalışması yaptıklarını, İscehisar’da doğalgazsız ev kalmayıncaya kadar çalışmalarını sürdüreceklerini söylüyor.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENSİN DİYE

İscehisar’da yaşamlarını sürdüren çocukların daha güvenli bir şekilde oyun oynamaları vakit geçirebilmeleri için İscehisar’ın her noktasına çocuk parkları yapılıyor. Belediye Başkanı Ahmet Şahin çocukların her şeye değer olduğunu dile getirerek, “Çocuklarımız doyasıya eğlensinler diye parklarımızdaki oyun gruplarında başlattığımız bakım onarım çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin birçok noktasına oyun parkları yapmaya devam edeceğiz” diyor.

‘MİRASIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ’

İscehisar’ın kültürel mirasları arasında yer alan mahalle fırınları da yenilenerek güzelleştiriliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ahmet Şahin, “Kültürel mirasımızın önemli bir parçası olan mahalle fırınlarını yaşatmaya devam ediyoruz. İlk etapta fırınlarımızın çatılarını ve dış cephe boyalarını yeniliyoruz. Sonra da iç kısımlarında çalışma yaparak fırınlarımızı modern ve hijyenik bir görünüme kavuşturacağız. İlçemizde bulunan tüm fırınlarda iç dış tamirat ve tadilatla çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuşuyor.

SEMT PAZARINDA HALKI DİNLİYOR

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede kurulan semt pazarını da sık sık ziyaret ederek burada vatandaşlar ve esnafla buluşuyor. Onların taleplerini, beklentilerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek, halkın isteklerine kulak verme noktasında ne kadar hassas olduğunu gösteren Şahin’in bu tavrı, hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Haberin Devamı