Ekonomi Koenigsegg Regera’nın özel tasarım anahtarları otomobil fiyatına satılıyor

Koenigsegg Regera’nın özel tasarım anahtarları otomobil fiyatına satılıyor

Paylaş
Koenigsegg Regera’nın özel tasarım anahtarları otomobil fiyatına satılıyor

Motoru, tasarımı ve fiyatı ile akıllara durgunluk veren Koenigsegg Regera’nın özel tasarım anahtarları da bir otomobil fiyatına satılıyor. Özel tasarım anahtar imkanı sunan firma, aracının anahtarını resmen bir otomobil fiyatına kullanıcılarına satıyor

İsveç merkezli lüks otomobil üreticisi Koenigsegg, oldukça güçlü araçları ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Bugatti ile yaptığı kıyasıya rekabet ise hız tutkunlarını cezbediyor ve meraklılarına yaşattığı lüks ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Koenigsegg Regera aracı ile dünyanın beğenisini kazanan firma, en hızlı araç olma yolunda kıyasıya mücadeleyi hiç bırakmıyor. Agera RS modeli ile yaptığı denemelerde kendini kanıtlayan aracı bu başarıyı yakalamak için ciddi bir teknolojiye başvuruyor.

Söz konusu araç bu üstün başarıyı yakalayabilmek için twin-turbo 5.0 litrelik V8 motoru bünyesinde barındırıyor. Bu motora ek olarak ise üç elektrikli motorda aracın gücüne destek veriyor. Tüm bu makinelerin birleşimi ile birlikte 1.500 beygirlik ve 2.000 Nm tork gibi bir güç elde ediliyor. Bu da aracın 2,7 saniyede 100 kilometreye ulaşmasına yardımcı oluyor. Maksimum 410 kilometre hıza ulaşabilen araca ise öle kolayca ulaşılamıyor. Çünkü araç 2 milyon dolar fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.


ARAÇ FİYATI İLE EŞ DEĞER


Tabi ki bu araca sahip olanlara özel imkanlar bununla da kısıtlı kalmıyor. Araca yapılan özel tasarım anahtar, Koenigsegg Regera’nın ihtişamını resmen tamamlıyor. Fakat bu özel tasarım anahtarlarda sıradan bir araç fiyatı ile eş değer fiyatlar ile kullanıcılara satılıyor.

İsteğe bağlı mücevher ile kaplanan anahtarların Altın, gümüş ve pırlanta gibi çeşitli seçenekleri bulunuyor. Bu anahtarlar ise en az 5 bin doların üzerinde bir fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Haberin Devamı