Ekonomi Marka konferansı için geri sayım

Marka konferansı için geri sayım

Paylaş
Marka konferansı için geri sayım

Marka Konferansı, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına adadığı büyük buluşmasını 2-3 Kasım tarihlerinde Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.

İş hayatındaki cinsiyet eşitsizliği, eğitim ve mülteci sorunu, azınlık psikolojisi, ötekileştirme ve iklim krizi gibi konuların mercek altına alınarak çözüm önerilerinin sunulacağı Marka Konferansı’nda, hipergerçeklik, sürdürülebilir moda, mikro tarım teknolojisi ve derin uzay iletişimi gibi kavramlar üzerinden yenilikçi konseptler ve yaratıcı fikirler paylaşılacak.

Haberin Devamı

BAKAN ŞİMŞEK DE KATILIYOR

Etkinliğe Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, NYU Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Selçuk Şirin, Prof. Dr. Kemal Sayar, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Celal Şengör gibi önemli isimler de katılacak. Marka Konferansı, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel buluşmasının kapanışını anlamlı bir konserle yapacak. Marka 2023 Senfoni Orkestrası, dünyaca ünlü şef Cem Mansur yönetiminde ve Naz İrem Türkmen’in solo performansı eşliğinde dünya klasik müziğinin eşsiz eserlerini seslendirecek.

GELİRLER VAKFA GİDİYOR

Konserin tüm geliri, depremden etkilenen okul öncesi çocukların travmalarını hafifletmek üzere Yapı Kredi tarafından hayata geçirilen ‘Yarınlara Kartopu’ projesi kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak. Marka Konferansı’nın kurucusu, Yürekli Konferansları Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, “Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılında iş dünyasının geleceğini hayal ederken; farklı yaklaşımları ve fikirleri buluşturup, kolektif bir yeni yüzyıl Cumhuriyet vizyonu ortaya koymak istedik” dedi.

Haberin Devamı