Ekonomi Markalardan kampanya rüzgarı

Markalardan kampanya rüzgarı

Paylaş
Markalardan kampanya rüzgarı

Araç bulunurluğunun artması ile birlikte hem binek hem de ticari araç modellerinde fırsat kampanyaları devreye girdi. Tüketicilere takas indiriminden sıfır faize kadar birçok seçenek sunuluyor.

Ekim ayında Türkiye’de aylık satışların 100 bin adetlerde oluşması bekleniyor. Ancak kredi fırsatlarının kısıtlanmasıyla birlikte araç almak isteyenler genelde “erteleme” veya “bekleme”yi tercih etmeye başladı. Spekülatörler ve yatırımcılar da pazardan çıkınca gerçek alıcılar şu anda devreye girmiş durumda. Opel Türkiye, ekimde hem binek hem de hafif ticari araç modellerinde kampanyaya yöneldi. Grandland, ekimde kredi tekliflerine ek, Ultimate donanımlı versiyonunda, 100 bin TL takas desteği dahil, 225 bin 900 TL’ye varan avantajlara sahip.

Haberin Devamı

SUZUKI, HONDA VE SKODA

Suzuki, Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerine özel avantajlı ekim kampanyasını duyurdu. Marka Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny için yüzde 0.49 faizli kredi kampanyasını uyguluyor. Ayrıca 80 bin TL’lik takas desteği fırsatı sunuyor. Honoa ise Civic Sedan Executive+ donanımına özel olarak 300 bin TL’ye kadar kredilerde yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı veya 185 bin TL’ye varan takas desteği sunuluyor. Skoda ise SUV modeli Kamiq’e, ekim ayı boyunca 200 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı veriyor.

SERVİS AVANTAJLARI DA DEVREDE

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, yaz aylarının sona ermesiyle aracını sonbahara ve yaklaşan kış şartlarına hazırlamak isteyen Citroen, Opel ve Peugeot sahiplerine özel fiyatlar sunuyor. Bu kapsamda Citroen, Opel ve Peugeot yetkili servislerinde periyodik bakım yaptıranlara, aracının marka ve yaşına göre 2 bin 499 TL’den başlayan seçenekler sunuluyor. Otokar, 18 Kasım ’a kadar işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarında yüzde 20 indirim uygulayacak.

Haberin Devamı

CUPRA, KIA VE NISSAN

Bu ay CUPRA Formentor 1.5 TSI versiyonu 1 milyon 756 bin TL’den; markanın bir diğer dinamik SUV modeli olan CUPRA Ateca ise 1 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlara sahip. Kia, ekim ayına özel olarak hazırladığı kampanyalarda 10 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar indirim fırsatı sunuyor. Kia ayrıca; Stonic, Cerato, Ceed ailesi ve Sportage için ekim ayına özel olarak hazırladığı kredi kampanyasında 12 ay vade uyguluyor. Nissan hafif hibrit Designpack versiyonunda 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve 12 ay yüzde 0 faiz kredi kampanyası bir arada sunuluyor. Qashqai e-POWER Designpack ve Black Edition versiyonlarında bireysel müşteriler için 125 bin TL fiyat desteği ya da 75 bin TL destek ve 125 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz seçenekleri bir arada mevcut.