Ekonomi Motosiklet devi Royal Enfield Türkiye'de

Motosiklet devi Royal Enfield Türkiye'de

Paylaş
Motosiklet devi Royal Enfield Türkiye'de

Kibar Holding, yeni şirketi K-RIDES ile dünyanın en köklü 125 yıllık motosiklet markası Royal Enfield’i Türkiye pazarına getiriyor.

Türkiye motosiklet pazarına yeni bir soluk kazandıracaklarını aktaran Kibar Holding Kurumsal Gelişim ve Strateji Başkan Yardımcısı Gökhan Lokmanoğlu, “30 yılı aşan otomotiv sektörü deneyimimizi, mobilite altında genişletip çeşitlendiriyor; motosiklet sektörüne de K-RIDES şirketimiz ile giriş yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

TALEP ARTIYOR

Lokmanoğlu, Türkiye’de motosiklete yönelik artan talebi sınıfının en iyi markalarıyla karşılama ve geliştirme misyonunu üstlendiklerini belirtti. Royal Enfield Ticaret Direktörü Yadvinder Sing Guleria ise “Kibar Holding’in Türkiye pazarındaki derin bilgi ve tecrübesine güveniyoruz. Güçlü bir bayi ağı geliştirmeyi, ürün ve hizmetlerimiz aracılığıyla ‘Pure Motorcycling’i Türkiye’deki sürücü topluluğuna daha da yakınlaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Şirketin amiral mağazası mart ayında İstanbul’da açılacak.

Ürün yelpazesinde Bullet, Classic, HNTR, Meteor, Super Meteor, Interceptor ve Continental GT gibi 350cc ve 650cc motor hacmine sahip ikonik modellerin yanı sıra Himalayan, Shotgun gibi yeni platformlar bulunacak.

Haberin Devamı