Ekonomi Okula dönüşte indirim yarışı! Sürpriz hediyeler de var

Okula dönüşte indirim yarışı! Sürpriz hediyeler de var

Paylaş
Okula dönüşte indirim yarışı! Sürpriz hediyeler de var

Yeni eğitim öğretim yılına sayılı günler kala online alışveriş siteleri, elektronik ve kırtasiye perakende mağazaları kampanya yarışına başladı. Bir öğrencinin ihtiyacı olan hemen her üründe yüzde 30’u geçen indirimlerin yanında sürpriz hediyeler ve ücretsiz kargo olanakları yer alıyor.

11 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2023-2024 eğitim yılı öncesi teknoloji perakendecileri ve e-ticaret siteleri ‘okula dönüş’ kampanyası başlattı. Bilgisayardan kulaklıklara, akıllı saatlerden tabletlere, bilekliklerden tüm kırtasiye malzemelerine kadar bir öğrencinin ihtiyacı olan her kalemde gerçekleşen indirim yarışı aynı zamanda sürpriz hediyeler ve esnek ödeme seçenekleriyle destekleniyor. Ancak alışverişin yoğunluk kazanacağı bu süreçte dolandırıcıların da tam mesai harcayacağını sakın unutmayın. Kopya sitelere ve sahte e-ticaret mobil uygulamalarına dikkat edin. İşte son fırsatlar...

Haberin Devamı

D&R

Çantalarda yüzde 43’e, defterlerde yüzde 55’e, boyama kalemlerinde yüzde 42’ye, beslenme kabında yüzde 39’a, akıllı saatlerde yüzde 25’e, kablosuz şarj cihazlarında yüzde 21’e, bilgisayarlarda yüzde 5’e varan indirim başlattı. Platformda ayrıca 200 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo imkanı da sunuluyor.

HEPSİBURADA

Axess, QNB Finansbank ve Yapı Kredi World kartlarda geçerli olan avantaj sayesinde Hepsiburada kullanıcıları ‘Hemen Al Sonra Öde’ seçeneğini işaretleyerek, 12 aya kadar taksit avantajını kullanabiliyor ve alışverişini 3 ay sonra ödemeye başlayabiliyorlar. Alışveriş bedeli kart limitinden de düşülmüyor. Kullanıcılar ayrıca ‘Alışveriş Kredisi - 3 Ay Sonra Öde’ seçeneğini işaretleyerek uygun banka seçiminden sonra 36 aya varan taksit fırsatından yararlanabiliyor.

Haberin Devamı

AMAZON

Amazon.com.tr’nin 4 Eylül’e kadar geçerli olacak kırtasiye ve elektronik indirim kampanyasında 30 gün iade seçeneği de bulunuyor. Sürpriz hediyelerin de yer aldığı kampanyaya ek olarak Prime üyeleri bedava kargodan da faydalanıyor. Ayrıca Amazon.com.tr’den yapılacak ilk alışverişte de ücretsiz kargo fırsatı sunuluyor. Platform ayrıca güne özel binlerce kalem ürüne ekstra indirimler de sunuyor.

İNCEHESAP

27 Ağustos’a kadar devam eden ‘Hesaplı Ağustos-Okula Dönüş’ kampanyası kapsamında laptop, telefon ve tabletlerin de dahil olduğu elektronik ürünlerde yüzde 30’a varan indirim başlattı. Çoklu kredi kartıyla ödeme seçeneği ve 200 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatları da sunan incehesap, yine ağustos ayına özel, İş Bankası Maximum Kart müşterilerine 3 bin TL ve üzeri alışverişe 150 TL, 5 bin TL ve üzeri alışverişe 250 TL MaxiPuan veriyor.

HUAWEI

MateBook 16s, online mağazaya özel bin TL indirim fırsatının yanı sıra, 5 bin 299 TL değerindeki mouse ve MatePad SE hediyesi ile birlikte geliyor. Ayrıca bu cihazları satın alanlara, 999 TL değerindeki sırt çantası da 599 TL’ye düşürülüyor. Huawei ayrıca, Online Mağaza’ya öğrenci e-posta hesabı ile kaydolan kullanıcılara, birbirinden avantajlı öğrenci indirimleri sağlıyor.

Haberin Devamı

MCDODO

750’nin üzerinde ürün seçeneğiyle dünyanın en kapsamlı mobil aksesuar markaları arasında yer alan Mcdodo’nun e-ticaret sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde LED ışıklı ve çoklu hızlı şarj kabloları, MagSafe powerbank’ler, Apple Watch şarjları ve araç şarj cihazları; ağustos ayı boyunca yüzde 15 indirimli olarak satışa sunuluyor.

MONSTER NOTEBOOK

18 Eylül’e kadar devam edecek ‘Okulda Yeni Dönem Yeni Fırsat’ kampanyası kapsamında seçili Abra, Tulpar ve Huma modellerine ek olarak ekosistemi tamamlayan aksesuar ve monitör ürünlerinde yüzde 25’e varan indirim sunuyor. Şirket ayrıca ‘Ömür Boyu Ücretsiz Bakım Garantisi’ de veriyor. Kullanıcılar, anlaşmalı kargo şirketleri ile Monster Notebook’larını ücretsiz olarak teknik servislere de gönderebiliyor.

TEKNOSA

Şirketin sadakat programı TeknoClub üyeleri 22 Ağustos’ta yaptıkları harcamalarla kazandıkları indirimleri, 25 Ağustos-17 Eylül arasında kullanabilecek. TeknoClub üyeleri, 5 bin TL üzeri alışverişlerde 500 TL, 15 bin TL ve üzeri alışverişlerde bin 250 TL, 30 bin TL ve üzeri alışverişlerde 2 bin 500 TL indirim kazanıyor. TeknoClub programına mobil uygulamalar üzerinden ya da TEKNOCLUB yazıp 7889’a SMS göndererek üye olmak mümkün.

Haberin Devamı

TRENDYOL

İlkokuldan üniversiteye kadar her sınıf için farklı ürünler sunan Trendyol’da beslenme çantaları, kitaplar, ajanda, renkli kalemler, defterler İngilizce eğitim setleri ile bilgisayar, tablet, monitör, yazıcı ve kulaklık gibi yüzlerce teknolojik ürün avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. Yine yüzlerce üründe ücretsiz kargo hizmeti veren şirkette, indirim kuponları da yer alıyor.

ŞUNLARA DİKKAT

Her sitenin kopyası yapılabiliyor. O nedenle alışveriş yapacağınız siteyi arama motorundan bulmayın, direkt sitenin adını yazarak girin.

Güvenilir siteler, iletişimlerin şifrelenmesini sağlayan SSL sertifikalarını kullanır. Tarayıcınızın adres çubuğunda “https://” ve yanında kilit simgesi olduğundan emin olun. Sadece “http://” olan siteleri kullanmaktan kaçının.

Kurumsal siteler, iletişim bilgilerini açıkça paylaşır. Telefon numarası, fiziksel adres ve e-posta gibi bilgileri kontrol edin ve iletişim kurup kuramayacağınızı gözlemleyin.

Haberin Devamı

Eğer bir site çok düşük fiyatlarla ya da çok cazip tekliflerle ürün veya hizmet sunuyorsa, dikkatli olun. Büyük ihtimalle tuzaktır.

Orijinal siteler mobil cihazlarda da düzgün çalışır ve güncel teknolojileri kullanır.

Tanımadığınız kişilerden veya güvenmediğiniz kaynaklardan gelen bağlantılara tıklamaktan, kişisel veya finansal bilgilerinizi paylaşmaktan kaçının.

Çekilişlere, anketlere veya şüpheli web sitelerine bilgilerinizi vermeyin.

Dolandırıcılar, sosyal mühendislik taktikleriyle sizinle iletişime geçebilir ve güvendiğiniz biri gibi davranarak bilgi çalmaya çalışabilir. Şüpheli davranışları hemen yetkililere bildirin.