Ekonomi Olimpiyat kıyafetleri Anadolu'dan gidecek

Olimpiyat kıyafetleri Anadolu'dan gidecek

Paylaş
Olimpiyat kıyafetleri Anadolu'dan gidecek

Trendyol, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yolunda Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) ilk Türk resmi ‘E-Ticaret Hizmetleri Partner’i oldu.

İşbirliği, Türkiye ile birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacak. Platform aynı zamanda komite ile tişört, polo yaka tişört, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta ürünlerinden oluşacak olimpiyata özel bir koleksiyon için de ayrı bir anlaşma imzaladı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, işbirliği sayesinde, Anadolu’nun dört bir yanındaki yerli üreticilerin tasarlayıp ürettikleri ürünleri dünya sahnesine taşıyacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

ASIL ÖNCELIK ESNAF VE KOBİ’LER

En büyük önceliklerinin esnaf ve KOBİ’lerin dijitalleşmelerine ve onların daha çok müşteriye ulaşmalarına destek olmak olduğunu kaydeden Çağlayan Çetin, “Bu özel koleksiyon, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman’da da Trendyol uygulaması üzerinden uluslararası satışa açık olacak. Global arenada üreticilerimizle birlikte ülkemizi temsil etmekten ve onların ürünlerini dünya ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

SPORA DESTEK TAM GAZ DEVAM

Türkiye Voleybol Milli Takımları ile birlikte Futbol Milli Takımları sponsorluklarının da devam ettiğini anlatan Çetin, şöyle devam etti: “Bu yıl depremden etkilenen Hatay’ın gururu olan Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün lige dönmesini sağlamak için destek verdik. Son olarak da Süper Lig ve 1. Lig’e isim sponsoru olarak desteğimizi açıkladık. Biz sporun birleştiren gücüne yürekten inanıyoruz. Türk sporcuların başarıları, yalnızca onların değil, tüm Türkiye’nin gurur kaynağı. Sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

TASARIM VE ÜRETİM ŞOVU YAPILACAK

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Televizyon ve Pazarlama Hizmetleri Genel Müdürü Anne- Sophie Voumard da, işbirliğine ilişkin olarak şunları söyledi: “Uluslararası Olimpiyat Komitesi olarak, Trendyol’un Türkiye’deki tasarım ve üretim yeteneklerini kullanarak Olimpiyat Giyim Koleksiyonu’nu, olimpiyat tutkunları başta olmak üzere geniş kitlelere ulaştıracak olmasından çok memnunuz. Bu anlaşmanın, sponsorlarımızdan Alibaba’nın iş ortağı olduğu bir kuruluş ile gerçekleşmesi dolayısıyla başarısının daha da katlanacak olmasından ayrıca mutluluk duyuyoruz.”