Ekonomi Renault Trucks için 'akıllı finansman'

Renault Trucks için 'akıllı finansman'

Paylaş
Renault Trucks için 'akıllı finansman'

Renault Trucks, aralık ayı boyunca devam eden “Güçlü Taşımacılık, Akıllı Finansman” kampanyası ile ticari araç kullanıcı ve filoları için yeni yatırımlarında avantajlı finansman çözümleri sunacak.

Renault Trucks’ın ticari araç kullanıcı ve filoları için yeni yatırımlarında avantajlı finansman çözümleri sunan “Güçlü Taşımacılık, Akıllı Finansman” kampanyası, aralık ayı boyunca sürecek. Yüzde 1.44’den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile filo yatırımlarını cazip hale getiren kampanya, Renault Trucks’ın farklı uygulama alanlarında kullanılan tüm modellerini kapsıyor.

Haberin Devamı

PEK ÇOK MODELDE GEÇERLİ

Yurt içi ve uluslararası taşımacılığın uzmanı, uzun yol çekicisi Renault Trucks T serisi, otoyol dışında da inşaat, maden sahaları gibi zorlu arazilerde performans sunan K ve C serileri, yurt içi ve şehir içi dağıtım operasyonlarında verimli D Wide modeli kamyonlarda geçerli olan Güçlü Taşımacılık, Akıllı Finansman kampanyası, yıl başına kadar araç yatırımlarında kolaylık sağlamayı hedefliyor.

OTOKAR’DAN ATLAS’A KREDİ DESTEĞİ

Otokar, kamyon segmentindeki Atlas ile tüketicilere kampanyalar sunmaya devam ediyor. Yıl sonuna kadar geçerli olacak özel kampanya kapsamında Atlas kamyon alımlarında, 500 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 1.71’den başlayan faiz oranı imkanından yararlanabilecek. Otokar, kampanya kapsamında Atlas kamyonlarda ilk 4 yıl boyunca sınırsız kilometre garanti ve ilk 4 bakımı ücretsiz olarak sunuyor. Hafif kamyon pazarına 8.5 tonluk ve 12 tonluk Atlas kamyonları ile faaliyet gösteren Otokar, yılın son günleri yaklaşırken önemli bir fırsat imkanı veriyor. Güçlü ve keskin çizgilere sahip kabiniyle ön plana çıkan Otokar Atlas, düşük işletme giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile kullanıcısına katkı sağlamayı hedefliyor. EP (Ekonomi- Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu tek tuşla yönetilebiliyor. Standart olarak sunulan ACC (Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.

Haberin Devamı

YENİ F-LINE SERİSİ AVRUPA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ford Trucks Fransa’daki Solutrans Fuarı’nda gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip yeni F-LINE serisini tanıttı. Yeni F LINE serisi yol, inşaat kamyonları ve çekicilerden oluşuyor. Ön yüzleri ve kabinleri tamamen yenilenen seride 4x2, 6x2, 8x2 yol kamyonları, 4x2 ve 6x4 çekiciler ve 6x4 ve 8x4 araçlar yer alıyor. Ford Trucks Lideri Emrah Duman, “Yeni F-LINE serisiyle hem konfor hem de araç performansını artıran yenilikler sunuyoruz. Bağlı araç teknolojisi ve gelişmiş güvenlik sistemleri ile daha konforlu bir sürüş deneyimini müşterilerimizle buluşturuyoruz. Bağlantılı araç teknolojisi ile daha verimli F-LINE serisinde de sunulan ConnecTruck ile müşteriler diledikleri zaman web portal aracılığıyla veya cep telefonlarından araçlarına bağlanabilecek” dedi.

Haberin Devamı

MERCEDES’TEN ARALIK FIRSATI

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, aralık ayı boyunca geçerli olacak finans kampanyası düzenliyor. Bu kampanya çerçevesinde kurumsal müşteriler yüzde 1.15’den başlayan faiz oranı ile yeni bir çekici sahibi olabilecek.

SHELL, MADENİ YAĞDA BÜYÜYOR

Shell, M&I Materials ile yeni bir satın alma anlaşması imzaladığını duyurdu. Buna göre Shell, İngiltere merkezli kurumun MIDEL ve MIVOLT adlı madeni yağlar alanındaki iş kollarını satın alacak. Yılın 4’üncü çeyreğinde tamamlanması hedeflenen satın alma süreciyle birlikte Shell, her iki markanın ürün portföyünü bünyesine katacak. Shell, MIDEL’in premium ürün portföyü ile Trafo Yağları alanında hizmet verdiği enerji dağıtımı, açık deniz rüzgar parkları ve çekiş gücü sistemleri gibi kritik alanlardaki ürünlerini zenginleştirecek. Shell Madeni Yağlar, ürün gamına sentetik ve doğal ester bazlı trafo sıvıları ve hizmetleri ekleyerek müşterilerine biyoçözünürlük ve yangına karşı koruma anlamında daha güçlü bir portföy sunmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

VOLVO’DAN EN BÜYÜK FH ELEKTRİKLİ TESLİMATI

Volvo Trucks Türkiye bugüne kadar yapılan en büyük elektrikli kamyon filo teslimatını gerçekleştirdi. 2024 Uluslararası Yılın Kamyonu ödülü alan ilk elektrikli kamyon ünvanlı Volvo FH Electric kamyon serisinden 100 adet, DSV Lojistik firmasına teslim edilecek. Türkiye fiyatı 500 bin Euro’nun üzerinde Volvo FH electric 3 elektrikli motoruyla toplam 490 kW (666 HP) güç üretebiliyor. FH Electric, 6 batarya paketiyle 300 km’ye kadar menzil sunuyor.

DOĞUŞ’TAN YENİ FİLO YÖNETİM SİSTEMİ

Doğuş Oto’nun yeni markası D-One, müşterilerine filo yönetiminde yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor. Bu sistem, anlık verilerin yanı sıra belirsizliklere karşı esnek ve sürdürülebilir çözümler sunarak, kullanıcıların filo yönetiminde dijital bir altyapı ile desteklenmesini sağlıyor. Bağlantılı araçlardan alınan telematik veriler sayesinde, araçların performansını detaylı bir şekilde izleyerek, sürüş alışkanlıklarını, hız profillerini, yakıt tüketimini ve bakım gereksinimlerini analiz etmeye olanak tanıyor.

Haberin Devamı