Ekonomi Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica hisse fiyatı ne kadar? Borsada ne zaman işlem görecek? Sanica Isı Halka Arz oransal mı eşit mi?

Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica hisse fiyatı ne kadar? Borsada ne zaman işlem görecek? Sanica Isı Halka Arz oransal mı eşit mi?

Paylaş
Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica hisse fiyatı ne kadar? Borsada ne zaman işlem görecek? Sanica Isı Halka Arz oransal mı eşit mi?

Sanica Isı 15-16-17-18 Kasım tarihlerinde halka arz ediliyor. 40 milyon TL nominal değerli payların hala arzını heyecanla bekleyen yatırımcılar ise sabah saatlerinden itibaren ‘Sanica hisse fiyatı ne kadar? Borsada ne zaman işlem görecek?’ ve ‘Sanica Isı Halka Arz oransal mı eşit mi?’ araştırması yapıyor…

Dünya çapında 54 ülkeye ihracat gerçekleştiren Sanica Isı halka arz ediliyor. Talep toplama işlemleri 15 Kasım itibariyle başladı 18 Kasım’da ise son bulacak. Türkiye’nin en çok plastik boru ve bağlantı parçaları ihracatı yapan firmalarından olan Sanica’nın hisse fiyatı ve borsada ne zaman işlem göreceği de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor…

Haberin Devamı

SANİCA ISI HİSSE FİYATI NE KADAR?

SNICA kodu ile halka arz edilen Sanica Isı’nın 1 TL nominal değerli payının halka arz fiyatı 20,03TL olarak açıklandı.

SANİCA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

18 Kasım’da sona eren halka arz işlemlerinin ardından 21 Kasım’da borsada işlem görmesi ve sonuçların ise 24 Kasım’da açıklanması bekleniyor.

SANİCA ISI HALKA ARZ ORANSAL MI EŞİT Mİ?

Talepler sabit fiyat ile toplanırken oransal dağıtım olacak.

SANİCA HALKA ARZ KAÇ LOT VERİYOR?

Sanica ısı, 40,000,000 Lot veriyor. Tüm payların satılması halinde halka arz büyüklüğü 801.200.000 TL olacak.