Sans Postasi Mega Altın'dan büyük ikramiye kazandı

Mega Altın'dan büyük ikramiye kazandı

Paylaş
Mega Altın'dan büyük ikramiye kazandı

Batman’ın Meydan Mahallesi’ndeki bir büfeden satın alınan 50 liralık Kazı Kazan kartına 4 milyon TL büyük ikramiye çıktı.

Büyük ikramiyenin talihlisi, kuponunu kontrol ettirdiği büfe sahibi Naif Sökmen’den isminin gizli kalmasını rica etti. Bayi sahibi Sökmen de müşterisinin bu hassasiyetine saygı duyarak kendisine tahsilat süreci tamamlanana dek destek oldu.

Haberin Devamı

İŞLERİMİZ ÇOK ARTTI KAZI KAZAN’A İLGİ İYİ

Talihli oyunseverin akşam büfeyi kapatmak üzere olduğu zamanda geldiğini belirten bayi Naif Sökmen, şunları söyledi: “Bir grup arkadaş gelerek Kazı Kazan alışverişi yaptılar. İçlerinden biri de Mega Altın adlı oyunumuzdan büyük ikramiyeyi kazandığını söyledi. İçeriye aldım, birlikte kartı merkezi terminale okuttuktan sonra 4 milyon TL kazandığını memnuniyetle teyit ettik. Çok heyecanlıydı, biraz sakin olmasını salık verdim. Ertesi gün de tahsilat süreçlerini halletmesi için yardımcı olduk. Ben de kartı satan bayi olarak inanın bana çıkmış gibi bir duyguya büründüm. Çok sevindim. Bu şanslı olay sonrası müşteri sayımız çok arttı. Artık her gelen bizden Kazı Kazan kartı istiyor.”

Haberin Devamı