Sans Postasi On Numara'da kazandıran tekrar

On Numara'da kazandıran tekrar

Paylaş
On Numara'da kazandıran tekrar

Trabzon Ortahisar'da adını açıklamak istemeyen talihli, On Nmara'dan 792 bin 196 lira kazandı. NBayi Arif Can Şahin, şanslı oyunseverin ikramiye kazanma öyküsünü anlattı.

Milli Piyango’nun her hafta Pazartesi ve Cuma akşamı çekilişi yapılan ‘On Numara’ şans oyununda büyük ikramiyeyi Trabzon’dan bir kişi kazandı. 10 Ekim’deki çekilişte 792 bin 916 liralık büyük ikramiye, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kahramanmaraş Caddesi’ndeki Şahin Büfe Şans Gişesi’ne çıktı. İsmi açıklanmayan talihlinin, bayide bir önceki hafta oynayıp kazanamadığı kuponunda yer alan numaraları tekrar oynayıp, büyük ikramiyenin sahibi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BİRKAÇ SEFER 9'U BULMUŞTU BU KEZ 'ON NUMARA' TAMAM

İkramiye kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten büfe işletmecisi Arif Can Şahin, bayilik deneyimlerini paylaştı. On Numara’dan büyük ikramiye kazanan talihlinin hikayesini anlatan Şahin, şunları aktardı: “Kazanan kişiyi tanıyorum. Buraya başka mahalleden kalkıp, gelip özellikle bizi tercih ediyor. Kendisine şans getirdiğimize inanıyor. Birkaç kez 9 sayıyı bulmuştu. Bu kez 10’unu da bulmak kısmet oldu. Geçen çekilişe ait kuponunu terminale okuttuk, bir şey çıkmayınca ‘tekrar aynı kuponu oynar mısın?’ dedi. İçine doğmuş demek ki; aynı kuponla büyük ikramiyeye ulaştı. Çekiliş ertesi telefonla bana ulaştı, aramızda şaşkınlık ve gülüşmeler oldu. İkimiz de çok mutlu olduk.”

Haberin Devamı

4 KEZ BÜYÜK İKRAMİYE

Tarihlerinde dört kez büyük ikramiye kazandırdıklarını anlatan Şahin, “Bayimizde dört kez büyük ikramiye kazandırdık. Şanslı bir bayiyiz. Özellikle son 2 ayda On Numara'da iki kez büyük ikramiye verdik, umarım diğer oyunseverlerimiz de kazanır. Müşterilerimizin hayatlarına dokunmayı seviyor, önemsiyoruz. Bayi olarak kazandırmaya devam edeceğiz. Bu kazananlar herkese en güzel örnek oldu” diye konuştu.