Ekonomi Şekerbank resmen duyurdu! 60 ay vadeli destek

Şekerbank resmen duyurdu! 60 ay vadeli destek

Paylaş
Şekerbank resmen duyurdu! 60 ay vadeli destek

Şekerbank, çeltik, mısır ve pamuk gibi endüstriyel ürün yetiştiren çiftçilerin işletme giderlerini 60 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranlarıyla destek vereceğini duyurdu.

Çiftçilerin daha çok kaynağa ulaşmasını sağlayarak, üreticilere destek vermeyi sürdüren Şekerbank, çeltik, mısır ve pamuk gibi endüstriyel ürün yetiştiren çiftçilerin işletme giderlerini karşılamak üzere yeni bir kampanya başlattı. Hasadı başlayan üreticilerin hasat döneminden sonra mahsullerini değerine satabilmelerini amaçlayan banka, kampanya kapsamında 60 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranları ile üreticilere nakit desteği sunuyor.

Haberin Devamı

Ayrıca ürününü lisanslı depolarda değerlendiren ELÜS sahibi ve TARSİM sigortasını Şekerbank üzerinden yaptıran üreticiler, finansman ihtiyaçlarını, bankanın ek olarak uyguladığı ekstra indirimli faiz oranı ve komisyon indirimiyle karşılayabiliyor. Kampanyadan yararlanan “Hasat Kart” müşterilerine ise 10.000 TL ve üzeri harcama yapmaları durumunda kart ücreti muafiyeti de sağlanıyor.

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, “Çiftçilerimizin ürettikleri ürünlerin türüne göre ihtiyaç duydukları finansman çözümleri de farklılaşabiliyor" dedi.