Ekonomi Serbest piyasa dolar kuru ne kadar? Bugün (7 Ekim) dolar, euro ve sterlin kuru fiyatları kaç TL?

Serbest piyasa dolar kuru ne kadar? Bugün (7 Ekim) dolar, euro ve sterlin kuru fiyatları kaç TL?

Paylaş
Serbest piyasa dolar kuru ne kadar? Bugün (7 Ekim) dolar, euro ve sterlin kuru fiyatları kaç TL?

Serbest piyasa dolar kuru 7 Ekim Cuma sabahında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Haftalardır süren yükselişin ardından dolar dün güne değer kaybıyla başlamış ancak ilerleyen saatlerde ibre yeniden yeşile dönmüştü. Diğer yandan dalgalı bir seyir izleyen euro ve sterlin de yine düşüş havası hakim. Peki bugün (7 Ekim) dolar, euro ve sterlin kuru fiyatları kaç TL? İşte son dakika döviz kurundan rakamlar..

Serbest piyasada dolar kuru sabah saatlerinden itibaren inişli çıkışlı bir seyir izliyor. Yüzde 0,02 oranında değer kaybeden sonrasında ise bu kaybını telafi eden dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği gün içinde belli olacak. Bununla birlikte euro da bugün (7 Ekim) yüzde 0,16, sterlin ise yüzde 0,54 oranında düşüş yaşadı…

Haberin Devamı

7 EKİM 2022 CUMA DÖVİZ KURU

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar kuru haftanın 7 Ekim Cuma gününe de düşüşle başladı. Ün öğleden sonra yaşanan değer atışıyla sabah saatlerinde yaşadığı değer kaybını telafi eden dolar, sabah saatlerinde yüzde 0,02 oranında düşüş yaşadı ve alış fiyatı 18,5749 TL, satış fiyatı ise 18,5849 TL oldu.

EURO BUGÜN NE KADAR?    

Euro kuru haftanın son iş gününe yüzde 0,16 oranında değer kaybetti ve sabah saatlerinde alış fiyatı 18,1586 TL, satış fiyatı ise 18,1613 TL oldu. 

STERLİN BUGÜN NE KADAR?

Sterlin de güne düşüşle başladı. Sabah saatlerinde yüzde 0,54 oranında değer kaybeden sterlinin alış fiyatı 20,6717 TL, satış fiyatı ise 21,6743 TL oldu.