Ekonomi Sigorta şirketleri yeni yılı kampanyalarla karşılıyor

Sigorta şirketleri yeni yılı kampanyalarla karşılıyor

Paylaş
Sigorta şirketleri yeni yılı kampanyalarla karşılıyor

Sigorta şirketleri yeni yıla hazırladıkları yeni kampanya ve indirimlerle giriyor. Sigortalılık oranını artırmak için çalışmalarını sürdüren şirketler bir yandan hazırladıkları yeni ürünler, diğer yandan indirim, alışveriş çeki ve ‘şimdi al sonra öde’ kampanyaları ile dikkat çekiyor.

Ülkemizdeki sigortalılık oranlarının artırılması için çalışan sigorta şirketleri, bir taraftan her kesime ve her bütçeye hitap eden yeni ürünleri pazara sunarken, diğer taraftan da tüketiciyi cezbeden kampanyaları ile sektöre önemli bir katkı sunuyor. Şirketler özellikle yılsonunun gelmesiyle birlikte hem yenilemesini yapacak sigortalılarına hem de sektöre dâhil etmek istedikleri yeni sigortalılarına yönelik sundukları özel indirimler, alışveriş çekleri ve ‘şimdi al sonra öde’ gibi değişik kampanyalarla yeni yılı karşılıyor.

Haberin Devamı

SOMPO SİGORTA’DAN AMAZON HEDİYE KARTI

Sompo Sigorta web sitesi ve Sompo Mobilo uygulaması üzerinden Trafik Sigortası satın alanlar 250 TL Amazon hediye kartı kazanıyor. 31.01.2024 tarihine kadar geçerli olan kampanya, somposigorta.com.tr ile Sompo Mobilo uygulamamız üzerinden veya bu platformlardan satın alım yaparken seçilen acente üzerinden yapılan alımlarda geçerli. Sompo Sigorta benzer bir kampanyayı kasko için de hayata geçirdi. Sompo Sigorta web sitesi ve Sompo Mobil uygulaması üzerinden kasko sigortası satın alanlar ise 500 TL Amazon hediye kart kazanıyor.

ANADOLU SİGORTA’DAN KASKODA İNDİRİM İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Anadolu Sigorta’nın Kredi Kayıt Bürosu ile imzaladığı protokol kapsamında yeni kasko poliçesi taleplerinde Notlu Risk Raporu’nu paylaşan ve Findeks Kredi Notu 1.650 ile üzeri olan kullanıcılara yüzde 10 indirim uygulanacak. İndirim uygulaması şu anda sadece hususi otomobil, kamyonet ve panelvanlar için talep edilen yeni kasko poliçelerini kapsıyor.

Haberin Devamı

KASKOSUNU ŞİMDİ ALAN ÖDEMESİNİ 3 AY ERTELİYOR

Sigortaladım.com, kasko poliçesi alımını kolaylaştıran bir kampanyaya imza attı. Fibabanka iş birliği ile hazırlanan kampanya kapsamında kasko poliçesi alımını sigortaladım. com’dan kredi kullanarak alanlara 3 ay sonra ödeme imkanı sunuluyor. sigortaladım.com üzerinden online veya 444 9 832 numaralı çağrı merkezinden 10 bin TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında kasko poliçesi satın alımını kapsayan kampanya 11 Aralık 2023 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

TÜRKİYE SİGORTA’DAN EMEKLİLİK MÜŞTERİLERİNE ÖZEL İNDİRİM

Türkiye Sigorta, Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor. Türkiye Hayat Emeklilik müşterileri, kampanya kapsamındaki ürünlerde geçerli olan yüzde 10 indirim imkânından yararlanabiliyor. Türkiye Sigorta’nın bu kampanyası ile üç farklı sigorta yaptıran Türkiye Hayat Emeklilik müşterileri, toplamda yüzde 30 indirim imkânından, uygun ödeme koşullarıyla faydalanmış oluyor. Kampanya, bireysel emeklilik katılımcılarının yanı sıra gruba bağlı bireysel emeklilik ve işveren grup emeklilik sözleşmesi olan katılımcıları da kapsıyor. Sınırlı süreyle hazırlanan kampanya 29 Şubat 2024 tarihlerine kadar geçerli olacak.

Haberin Devamı

SARI KIRMIZI KARELER’iN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Quick Sigorta’nın sponsor olduğu 21’inci Quick Sigorta Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen ve çok sayıda muhabirin fotoğraflarıyla katıldığı Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. 2023 yılının Galatasaray ruhunu en iyi anlatan fotoğraf ve videolarının seçildiği yarışmada, fotoğraf dalında Fatma Erdoğan birinci, Murat Akbaş ikinci ve Mesut Işık ise üçüncü oldu. Foto muhabirler Kadircan Dilli, Önder Gülen, Uğur Şenpire, Fatih Erdoğdu, Fatma Erdoğan, Hüseyin Çağlar, Ali Kemertaş, Berk Özkan ve Erhan Sevenler ise mansiyon ödülü almaya hak kazandı. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar Quick Sigorta sponsorluğunda 2024 yılı için hazırlanacak ve 1 Ocak itibarıyla GSStore’larda satışa sunulacak.

Haberin Devamı

ELEKTRİKLİ ARAÇLARDA HACKER SALDIRILARI DA TEMİNAT ALTINDA

AXA Sigorta, elektrikli araçları olası risklere karşı geniş kapsamlı teminatlarla koruyor. AXA Sigorta Bireysel Ürün Fabrikası Direktörü ve Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Fatih Göze, “AXA Elektrikli Araç Kasko Sigortası, ürün gamımızda geniş kapsamlı kasko sigortalarındaki tüm teminatları kapsıyor. Diğer yandan doğrudan aracı hedef alan hacker saldırısı sonrası araç elektroniğinde oluşacak sorunları ve bunlara bağlı oluşacak kazaları da teminat altına alıyor’’ açıklamasını yaptı. “Her geçen gün gelişen dünyada, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına çözümler sunmak bizim önceliğimiz” diyen Göze, şöyle devam etti: “Bu doğrultuda çok yakın zamanda AXA Elektrikli Araç Sigortası’nda araç pilinde, duvar şarj ünitesinde ve araç içindeki şarj kablosunda oluşabilecek risklere karşılık da çözüm önerilerini poliçelere ekledik. Diğer yandan olası bir kaza durumunda standart 7/15 gün alternatifli olan ikame araç hizmetini, elektrikli araçların kaskolarında artı 5 gün hediye ederek toplamda 12/20 güne çıkardık” dedi.

Haberin Devamı