Ekonomi Terazi burcu yükseleni nedir? Yükseleni kova olanların özellikleri nelerdir?

Terazi burcu yükseleni nedir? Yükseleni kova olanların özellikleri nelerdir?

Paylaş
Terazi burcu yükseleni nedir? Yükseleni kova olanların özellikleri nelerdir?

Terazi burcu olan kişiler yükselen burçlarını merak edebilirler. Terazi burçlu kişiler kova yükselenli olabilir. Buna göre Terazi burcu yükseleni nedir? Yükseleni kova olanların özellikleri nelerdir sizler için derledik.

Terazi burçlarının kendine has özellikleri olsa da yükselen burcunuzu merak edebilirsiniz. Yükselen burcunuzu hesaplayıp Kova olduğunuzu öğrendiğiniz zaman genel özelliklerine göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Terazi burçlu kişiler, birbirinden farklı yükselenlere sahip olabilir. Yükselen burcu yalnızca doğum tarihine göre hesaplanmaz. Doğum yeri, saati ve dakikası önemlidir. Bu veriler ile beraber yükselen burç hesaplanabilir. Terazi burcuna sahip olan kişi, yükselen Terazi de olabilir yükselen Kova da olabilir.

YÜKSELENİ KOVA OLANLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükselen Kovalar, açık fikirli ve sıra dışı düşünce yapısına sahip kişilerdir. Kuş kadar özgür olmak isterler. Kıvrak zekaya sahip oldukları için hazır cevap verirler. Dışarıdan bakıldığı zaman soğuk ve mesafeli görünürler. Dışa dönük insan oldukları için bir ortama hemen girip kaynaşabilirler. Yeni arkadaşlıklar kurarlar. Bilmekten, keşfetmekten ve öğrenmekten zevk alırlar.

Entelektüel insanlardır ve böyle insanlar ile yakın olmak isterler. Her insan ile samimi olmazlar, az ve öz arkadaşları vardır. Yalnız kalmaktan hoşlanırlar. Hümanist yapılarından taviz vermezler. Topluma faydalı olmayı çok isterler. Gönüllülük gerektiren faaliyetlerde boy gösterirler. Bağımsız, yaratıcı ve kendi ayakları üzerinde duran insanlardır.

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOVA FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Yükselen Kovaların yüz hatları düzgün ve orantılıdır. Burun ve diş yapıları muntazamdır. Boyları uzun değildir, orta boylu ve etli bir bedenleri vardır. Kalça, basen ve bacaklar kalın olabilir. Saç renkleri açık kahve ve sarı tonlardadır. Gözleri yeşil veya mavi olabilir. Mide ve bağırsak başta olmak üzere dolaşım sistemleri ile ilgili sağlık sorunları yaşayabilirler. Zaman zaman kas ağrıları ile baş başa kalabilirler.

YÜKSELEN KOVA KADINI

Kova yükselenli kadınlar sosyal hayatta var olmak isterler. Kısıtlanmaktan nefret ederler. İnatçı oldukları için bir konu hakkında üstlerine gelinmesini istemezler. Geleneklere bağlı değildirler. Kalabalık gruplarda yer aldıkları kadar yalnız kalmayı da isterler. Yalandan hoşlanmazlar ve her konuda dürüst davranırlar. Arkadaş çevresi geniştir. Bir ortama girdiklerinde hemen fark edilirler.

YÜKSELEN KOVA ERKEĞİ

Kova yükselenli erkekler kendinden emin bir duruş sergilerler. Dışa dönük karaktere sahip olurlar. Derin bakışlara sahip olurlar. Hitabetleri oldukça güçlüdür. Bir olaya duygusal yaklaşmaktan ziyade mantıklı davranırlar. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazlar, getirisi olmayan bir kişiye bağlanmaktan korkarlar. Uzun ilişkiler konusunda başarılı değildirler.

Haberin Devamı