Ekonomi THY Avustralya uçuşlarını başlattı

THY Avustralya uçuşlarını başlattı

Paylaş
THY Avustralya uçuşlarını başlattı

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları (THY), Avustralya kıtasındaki ilk nokta olarak Melbourn’ü uçuş ağına ekledi.

Bayrak taşıyıcı, açılışa özel fiyatlarla kıtaya gerçekleştireceği uçuşları İstanbul Havalimanı- Singapur Changi Havalimanı-Melbourne rotasında icra edecek. 130 ülkedeki 346’ncı varış noktası olan Melbourne’e haftada 3 sefer düzenleyecek olan THY, her yıl binlerce ziyaretçiyi İstanbul-Melbourne güzergahında uçurarak; her iki ülkenin turizm ve ticaret hacimlerine katkı sağlayacak.

Haberin Devamı

Singapur aktarmalı düzenlenecek seferler ile THY, Melbourne Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren tek Avrupalı havayolu olma özelliğine de sahip olacak. Melbourne uçuşlarıyla birlikte Türk Hava Yolları, uçtuğu nokta sayısını 346’ya yükseltirken; kanatlarını da dünyanın 6’ncı kıtası olan Avustralya’ya açmış oldu. Yolcular, 19 Ocak-15 Nisan 2024 tarihleri aralığında satın alacakları biletlerle 1 Mart-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’dan Melbourne’e 1.199 dolardan (USD), Melbourne’den İstanbul’a ise 999 dolardan seyahat edebilecek.