Ekonomi THY'den Türk sporuna 10 numara destek

THY'den Türk sporuna 10 numara destek

Paylaş
THY'den Türk sporuna 10 numara destek

Güçlü bir desteğin yeni başarıları getirdiğine inanan Türk Hava Yolları, geçmişte olduğu gibi bugün de Türk sporunun önde gelen destekçisi olmak için 10 spor federasyonuyla İyi Niyet Sözleşmesi imzaladı.

Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları (THY), sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticileriyle iyi niyet sözleşmesi imzaladı. İstanbul’daki törene; Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Vekili Fikret Hayali, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç katıldı.

Haberin Devamı

AYNI HEDEFE DOĞRU

Konuşmasına Türk sporunu her alanda temsil edenlere teşekkür ederek başlayan Bilal Ekşi, “THY olarak Türk kültürünü dünyaya taşıyoruz. Federasyonlarımız da yarışmalarda Türk gençliğini, çevikliğini, etik değerlerini başarılarıyla dünyaya taşıyor. Dolayısıyla aynı hedefe doğru hareket ediyoruz. Bugüne kadar Türk sporunu her alanda destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Biz büyüdükçe Türk sporu da büyüyecek. Dolayısıyla bu birliktelikten hem kurumlarımız olarak hem de ülkemiz olarak sinerji yaratacağız. Ülkemizin bayrak taşıyıcı hava yolu markası olarak her zaman sizin yanınızda olacağız, sizinle birlikte uçacağız, hep birlikte sevineceğiz” dedi.

‘YÜKSEKTEN UÇUYORUZ’

“Spor alanında da Türk Hava Yolları sloganı gibi Yüksekten Uçuyoruz” diyen Bilal Ekşi, “Ülkemizin spor alanındaki başarılarının daha da yükseklere çıkması için çalışan federasyonlarımızla ülkemizin en değerli markası ve bayrak taşıyıcı havayolu markası olan bizim mecralarımız farklı olabilir ama hedeflerimiz aynı: Milletimize hizmet etmek, onları gururlandırmak ve birleştiriciliği temel alarak insanlığın iyiliğine katkı sağlamak. Ülkemizin bayrak taşıyıcı hava yolu markası olarak her zaman sizin yanınızda olacağız, sizinle birlikte uçacağız, hep birlikte sevineceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

DEVAM TEMENNİSİ

Törende konuşan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “Burada Türkiye’nin en değerli dünya markası THY ile yaptığımız sponsorluk anlaşması için çok mutluyuz. THY’nin Türk sporuna verdiği destek Türk sporunun kalkınması için çok önemli bir adımdır. Bu desteğin artarak devam etmesini temenni ediyoruz çünkü Türkiye’de sponsor bulmak cidden çok zor. THY’nin desteği bizler için çok önemli” dedi.

PANDEMİ ETKİLEDİ

Törende söz alan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “THY ile Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 15 yılı aşkın çok güzel bir birlikteliği var. Türk basketbolunu çok güzel zaferlere taşıyan THY ile bu işbirliğimizin devam edeceğinden dolayı mutluluk duyuyorum” dedi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ise “Özellikle pandemi sebebiyle dünyada oluşan ekonomik sorunlarla sponsorluklar çok daha büyük önem kazandı. O yüzden THY’nin Türk sporuna ve futboluna verdiği bu destek hepimiz için son derece önemlidir” diye konuştu.

Haberin Devamı