Ekonomi Türk silahları Hollywood'da

Türk silahları Hollywood'da

Paylaş
Türk silahları Hollywood'da

Hafif ve orta kalibre silah üreticisi Canik, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen avcılık ve atıcılık aksesuarları fuarı Shot Show’da Taran Tactical Innovations (TTI) işbirliği kapsamında üretilen yeni özel tasarım silahı TTI Combat’ı tanıttı.

TTI Kurucusu Taran Butler, Hollywood ünlülerinin atış eğitmeni ve John Wick filmi başta olmak üzere birçok başyapıtın eğitmenliğini üstlenen, dünyanın en ünlü silah tasarımcısı ve atıcıları arasında gösteriliyor. TTI Combat, önümüzdeki dönemde Hollywood’un önde gelen filmlerinde oyuncuların da tercihi olarak vizyona çıkacak.

Haberin Devamı

ÜÇ FİRMADAN BİRİ

Canik Genel Müdürü Cahit Utku Aral, dünya silah endüstrisinin nabzını tutan ABD’ye en fazla ihracat yapan üç firmadan biri olduklarını belirterek, “Hollywood yapımlarının önde gelen ismi Taran Butler ve TTI ekibi ile işbirliği yaparak geliştirdiğimiz CANiK TTI Combat ile özel tasarım tabancalar pazarında üst segmentte yer alan bir markanın performansını, üstün teknoloji, kalite ve yüksek üretim kapasitemizle bir araya getiriyoruz. Bu sayede, markamızı dünya genelinde erişilebilir bir hale getirerek daha geniş kitlelere ulaştırıyoruz” dedi.