Ekonomi Türk şirketine 100 milyon dolarlık değerlemeyle 11 milyon dolar yatırım!

Türk şirketine 100 milyon dolarlık değerlemeyle 11 milyon dolar yatırım!

Paylaş
Türk şirketine 100 milyon dolarlık değerlemeyle 11 milyon dolar yatırım!

Easycep, Seri A yatırım turunda 100 milyon dolarlık değerleme üzerinden 11 milyon dolar yatırım aldı. Yeni yatırımla yeni tesisinde ayda 150 bin cihazı yenileme kapasitesine ulaşmayı hedefleyen şirket, yurtdışı pazarlara da açılmaya hazırlanıyor.

2018 yılında Mehmet Akif Özdemir ve İsmail Dinçer tarafından kurulan yenilenmiş elektronik cihaz alım satım platformu Easycep, Seri A yatırım turunda 100 milyon dolarlık değerleme üzerinden 11 milyon dolar yatırım aldı.

Haberin Devamı

Şirketten yapılan açıklamada, Re-Pie Portföy’ün, şirket için kurduğu GSYF (Girişim Sermayesi Yatırım Fonu) üzerinden 6 milyon dolar yatırım yaparak liderlik ettiği yatırım turunda Colendi ve PlatformXIT’nin de yer aldığı duyuruldu.

YENİLENEN CİHAZLARA 1 YIL GARANTİ

Şirket, Ticaret Bakanlığı’ndan 2021 yılında aldığı lisans ile akıllı telefonlar başta olmak üzere tüketici elektroniği yenileme ve satışı alanında faaliyet gösteriyor. Geliştirdiği algoritmik aplikasyon sayesinde her yerde cihaz fiyatlaması yapabilen EasyCep, web sitesi, mağazaları, mobil uygulaması, entegre olduğu perakende ve pazaryeri platformları üzerinden topladığı cihazları yenileyerek 1 yıl garanti ile yine aynı kanallardan satışa sunuyor.

Haberin Devamı