Ekonomi Yerli girişimciler Stanford eğitiminde

Yerli girişimciler Stanford eğitiminde

Paylaş
Yerli girişimciler Stanford eğitiminde

Türk Telekom Ventures’ın Girişim Hızlandırma Programı PİLOT’un girişimleri, eğitim programına katılmak üzere ABD’ye gitti.

Stanford Mesleki Gelişim Merkezi ile işbirliği içinde tasarlanıp sunulan kurumsal eğitim programı Stanford Üniversitesi kampüsünde başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Teknolojiyi üretmenin yanında ihraç etme misyonumuz ile Türkiye’yi geleceğe taşıyacak her hamlede varız. Bu alanların başında girişimcilik ekosistemini konumluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

YENi UNICORN’LAR

Girişimlere yapılan her yatırımı Türkiye’nin geleceğine yönelik bir yatırım olarak gördüklerini belirten Önal şöyle devam etti: “Ülkemizden yeni unicorn’lar (1 milyar dolar değerlemeye ulaşan girişim) çıkarmayı hedefliyoruz. Küresel çapta girişimlerin doğum yeri olan Stanford Üniversitesi’nin programıyla girişimlerimiz, dünya arenasındaki yerlerini daha da sağlamlaştıracak. Yerli teknoloji girişimlerinin dünya arenasında yükselişini ve ekosistemi küreselleştirecek yatırımlarımızı desteklemeye devam edeceğiz.”