Ekonomik kriz gıdada açık ürünlere yöneltti
Ekonomik kriz gıdada açık ürünlere yöneltti
28 Ağustos 2009 , Cuma 12:27
Peynir ürünleriyle tanınan Muratbey Gıda Genel Müdürü Murat Acır, gıdanın kriz dönemlerinden en az etkilenen sektör olduğunu, bu dönemlerde daha çok alışveriş modellerinde değişiklikler yaşandığını belirtti. Acır, “Örneğin, tüm risklerine rağmen açık ürünlere doğru bir kayma oluyor. Gurme ürünler, yöresel peynirler gibi sofralarımızda çeşitlilik sağlayan, damak zevkine hitap eden ürünlerin satış payları düşüyor. Daha ekonomik olan yüksek gramajlı geleneksel ürünler tercih ediliyor” diye konuştu.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Türkiye ve Yunanistan arasında "Pozitif Gündem"
- Bakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü!
- Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın
- Lüks rezidansta korkunç olay! Kadının ailesini 'intihar etti' diye aradı gerçek çok farklı çıktı
- İstanbul da toz salınımından nasibini aldı! İşte en kalitesiz havası olan ilçe