Futbol Falcao transferinde kulüpten açıklama
Paylaş
Falcao transferinde kulüpten açıklama

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı sık sık gündeme gelen Radamel Falcao için yeni bir açıklama geldi. Falcao için Suudi Arabistan'dan transfer açıklaması yapıldı.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Radamel Falcao'nun sarı kırmızılı takımdaki geleceği konusundaki soru işaretleri giderek artıyor. Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamalarının ardından hakkında çıkan transfer söylentileri alevlenen Radamel Falcao için Arabistan'dan çarpıcı bir itiraf geldi. Al Ittihad’ın Sportif Direktörü Ali Diab, Kolombiyalı golcü ile ilgilendiklerini doğruladı.

Haberin Devamı

Kulübün transfer politikasına dair bir demeç veren Ali Diab, Bony'nin takımdaki durumunun belirsiz olduğunu ve olası bir ayrılık durumunda en az onun kadar üst düzey bir golcü almak istediklerini ifade etti. Ali Diab, "Bony'nin durumu kafa karıştırıcı. En az onun kadar üst düzey bir forvet almak istiyoruz. Bu isimlerden biri Radamel Falcao olabilir" şeklinde konuştu.

Mustafa Cengiz, "Keşke Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan ya da Ali Yavuz Kol gibi gençlerimizle mücadele edip de yenilseydik. Falcao gelecek, goller atacak, 500 bin forma satacak dediler. Sattığımız forma sayısı 30 bin!" ifadelerini kullanmıştı.