Futbol Fatih Terim'den derbideki olayla ilgili suç duyurusu
Paylaş
Fatih Terim'den derbideki olayla ilgili suç duyurusu

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi tribünlerde seyirci yasağı olmasına rağmen oldukça fazla sayıda kişi vardı. Bu kişiler Galatasaray teknik heyetine ve oyuncularına küfredince olay olmuştu. Terim, maç sonu açıklamasında dava açacağını söylemiş ve kişileri tespit ettiklerini açıklamıştı. O dava açıldı.

Fatih Terim derbide tribünden kendisine ve ekibine edilen küfürlere kayıtsız kalamadı. Maç önü ve maç sonu açık açık konuşan Terim, "Seyircisiz oynadığımızı tahmin ediyoruz ama seyirci var. Takımımız ısınmaya çıkarken küfürler, çalışanlara küfürler ediliyor. Hiçbir temsilcinin hiçbir şey yaptığı yok. Ben cezalıyken yardımcılarıma yanımdaki locayı vermediler. Burada bütün localar dolu. Demek ki birileri yardımcı oluyor TFF'den. Galatasaray hocalarına, futbolcularına kimsenin küfür etmeye hakkı yok. Seyirci varken alıştık ama seyirci yokken de bu kadar galiz küfürler ve hakaretler... Demek ki TFF'den birileri yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Herkes küfür ediyor. Emniyet de orada. Valiliğinin de haberi var. Spor Bakanlığı'na, federasyona yazıldı. Kim hangi cezayı yemiş hepsini tespit ettik. Yarın sabah (bugün) itibarıyla avukatlarım gereğini yapacak. Orada ağıza geleni söyleyeceksin. Bu mudur seyircilik? Bu mudur seyircisiz oynamak? Hepsi görüntüleriyle mevcut. Oradan herkes söver. Orada herkes kabadayıdır" demişti.

Fatih Terim ve avukatları Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesini verdi. Dilekçede, Fatih Terim’e, teknik heyete ve ısınmak için sahaya çıkan futbolculara maçın başından sonuna kadar küfür edildiği belirtildi.