Futbol Fenerbahçe'nin gündemi Aykut Kocaman ve Ersun Yanal
Paylaş
Fenerbahçe'nin gündemi Aykut Kocaman ve Ersun Yanal

Cocu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe’de gözler yeni hocada. Kanarya’nın eski teknik direktörü Aykut Kocaman, sezon başında yaşananlar sebebiyle çok kırgın ama efsane olduğu kulübüne kayıtsız değil. Taraftar ise Ersun Yanal’ı çok istiyor. Fener’i şampiyonluğa taşıyan son hoca da listenin zirvesinde. Hatta başkan Ali Koç’un Yanal ile görüştüğü ve yol haritası belirlediği bile iddia ediliyor.

Fenerbahçe’de Cocu’nun kredisi bittikten sonra doğal olarak hoca arayışları başladı. Gündemde yerli adaylar ilk sıralarda. Öncelik ise camianın çok tanıdığı isimlerde.

Haberin Devamı

AYKUT HOCA KIRGIN AMA 'HAYIR' DEMEZ...

O isimlerin başında her zaman olduğu gibi Aykut Kocaman’ın adı yazıyor.

Kanarya’nın son teknik direktörü, sezon başındaki tavra, yani yaklaşık 2 haftalık oyalamaya çok kırgın.

Ancak bu noktada başkan Ali Koç’un devreye girmesinin dengeleri değiştirebileceği, böyle bir teklife deneyimli hocanın da ‘Hayır’ demeyeceği konuşuluyor.

Cocu ile yollar ayrılır ayrılmaz Koç’un ilk olarak Kocaman’ın kapısını çalacağı, görüşmeleri de sportif direktör Comolli’ye bırakmadan bizzat yapacağı gelen bilgiler arasında.

ASKIYA ALDI AMA GERİ ÇEVİRMEZ

Kanarya’da hocalık için bir diğer güçlü aday ise Ersun Yanal.

Takım çalıştırma fikrini askıya alan Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’den gelen teklifi geri çevirmesi mevcut ortamda mümkün görünmüyor.

Başkan Ali Koç ile yakın ilişkiler içinde olduğu bilinen Yanal’ın yakın çevresine, “Fenerbahçe benim için her zaman çok özel bir kulüp. Şu an için takımın başında bir teknik direktör var. Benim ya da bir başka hocanın adının anılması doğru olmaz. Ancak zaman neler getirir göreceğiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Taraftarın sevgilisi olan ve takımın son lig şampiyonluğuna imzasını atan Ersun Yanal’ın olası bir teklifte Fenerbahçe’ye çok sıcak bakacağı belirtiliyor.

Fanatik