Futbol Fenerbahçe'nin istediği Jack Wilshere'de sıcak gelişme!
Paylaş
Fenerbahçe'nin istediği Jack Wilshere'de sıcak gelişme!

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı iddia edilen Jack Wilshere ile ilgili İtalyan basınından gündem yaratacak bir iddia geldi.

Arsenal'la olan sözleşmesi bu sezonun sonunda biten Jack Wilshere'in adı uzun bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılıyordu. Sarı Kanarya'nın 26 yaşındaki futbolcunun transferini bitirme aşamasına geldiği ve oyuncuyla prensipte anlaştığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Premier Lig ekibi Arsenal da dün yaptığı resmi açıklamada Wilshere'den boşalan 10 numaralı formayı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'e verdiğini duyurmuştu.

Fenerbahçe, tüm bu gelişmeler üzerine Wilshere'da geri sayıma geçerken İtalyan basınından hesapları alt üst eden bir haber geldi. Oyuncuyla daha önce de ilgilenen Serie A devi Milan'ın yıldız orta saha oyuncusu için devrede olduğu yazıldı.

2 YILLIK MEN CEZASI ALDILAR

Milano kulübüne yakınlığıyla bilinen L’Oracolo Rossonero adlı internet sitesi, Kırmızı Siyahlılar'ın İngiliz

İtalyan devinin UEFA'dan 2 yıllık men cezası alması, bonservisi elinde olan Wilshere'in alınması ihtimalini oldukça güçlendiriyor.

Arsenal'ın altyapısından yetişen Wilshere, görev verilmesi hâlinde 10 numara pozisyonunda da forma giyebiliyor.

Haberin Devamı

2008'de A takıma yükseldikten sonra 2 yıl Topçular'ın formasını terleten Wilshere, 2009/2010 sezonunun devre arasında Bolton'a kiralanmıştı.

Aynı yaz yeniden Arsenal'a geri dönen İngiliz oyuncu, 6 yıl boyunca Emirates'te oynamıştı.

2016 yazında bu defa Bournemouth'a kiralanan Wilshere, 1 sezon da burada top koşturduktan sonra geçtiğimiz sezonu Arsenal'da geçirerek kontratını tamamlamıştı. Wilshere, bugüne dek sadece Premier Lig takımlarında forma giydi.