Sans Postasi Filiz Özkol: 10-16 Nisan haftası burçların şans ve para durumu

Filiz Özkol: 10-16 Nisan haftası burçların şans ve para durumu

Paylaş
Filiz Özkol: 10-16 Nisan haftası burçların şans ve para durumu

Posta Gazetesi yazarı astrolog Filiz Özkol, 10-16 Nisan haftası burçların şans ve para durumunu yazdı

KOÇ:

Haberin Devamı

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz var, biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bu hafta birlikte olduğunuz kişilere sahiplenme duygusu ile yaklaşacaksınız. Seviliyorsunuz.

BOĞA:

düşünceli kişileri sevmenize rağmen hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi içinizde irdeliyorsunuz. Bu hafta, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız.

İKİZLER:

Fırsatlardan faydalanmasını biliyorsunuz. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. İlişkilerinizde maddi sorunlar gündeme gelebilir. Zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz.

YENGEÇ:

Dostluk duygularının temelinde yatan geleneksel kurallara önem veriyorsunuz. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissetmeniz onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bu hafta çelişkileriniz var.

Haberin Devamı

ASLAN:

Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güveninizin eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

BAŞAK:

Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarla dikkat çekmeyi başaracak, çevrenizi etkileyeceksiniz. İletişim gezegeni Merkür, sosyal yaşantınıza canlılık verirken mantık karmaşası yaşayabilirsiniz.

TERAZİ:

Bu hafta düşüncelerinizi açıklarken karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Farklı konuları savunarak partnerinizle birbirinize ters düşebilirsiniz. Yollarla ilgili yeni fırsatlar söz konusu.

AKREP:

Partnerinizle aranızda istemediğiniz gerilime neden olmak istemiyorsanız bazı olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramayın. Disiplinin önemli olduğu bir hafta içindesiniz. Kendinizi şımartmalısınız.

YAY:

Düşüncelerinizi paylaşırken herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı şekilde eğilmeniz sizi farklı yapabilir. Ama haberleşme konusunda ketum davranmanız sizin için önemli gelişimlere neden olacak.

OĞLAK:

Kendinizi ifade etmek için her türlü fırsatın size sunulduğunu görüyorsunuz. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel.

Haberin Devamı

KOVA:

Duygularınızla yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Sıradan işlerden hoşlanmadığınız için farklı duygularınızı ortaya çıkaracak dostlarınızla bir araya gelmekten memnun olacaksınız. Çevrenizin desteğine ihtiyacınız var.

BALIK:

Çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için dostlarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Önemli konular gündeme gelecek.