Yaşam Filli Boya'dan duyarlı girişim atağı!

Filli Boya'dan duyarlı girişim atağı!

Paylaş
Filli Boya'dan duyarlı girişim atağı!

Filli Boya, 'Filli Okul' projesi ile Baba Beni Okula Gönder (BBOG) Kampanyası kapsamında Anadolu'da yapılan kız yurtlarının boyanmasına katkı sağlamaya devam ediyor

Kurulduğu yıldan bu yana kurumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye özen gösteren Filli Boya, “Filli Okul” Projesi kapsamında Anadolu’da okumaya çalışan 200 kızımızın daha renkli ve temiz olanaklarla eğitim görmeleri için Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardım girişimlerine ortak olmaya devam ediyor.

Filli Boya, Baba Beni Okula Gönder Kampanyası kapsamında; şimdi de Erzurum’da bulunan Aydın Doğan Vakfı kız öğrenci yurdunun boyanması için destek veriyor.

Doğan Gazetecilik tarafından yürütülen Baba Beni Okula Gönder (BBOG) kampanyası kapsamında kız çocuklarının eğitimlerine devam etmesini sağlamak amacıyla şimdiye kadar 33 kız öğrenci yurdu, 12 köy okulu yapılmış ve 10.524 kız çocuğuna eğitim bursu verilmiştir.

Kurumsal sorumluluk kampanyalarına desteğiyle hayatları renklendirecek olan Filli Boya, bu konudaki hassasiyetli çalışmalarına devam edecek.

Detaylı Bilgi:

Haberin Devamı

www.filliboya.com.tr

www.facebook.com/filliboya

www.twitter.com/filliboya

http://www.bababeniokulagonder.org