Hayvanlar - Çevre Fransa'daki sirkte korku dolu anlar: Aslan bir anda saldırdı
Paylaş
Fransa'daki sirkte korku dolu anlar: Aslan bir anda saldırdı

Fransa'nın Amiens şehrinde kurulan 'Buffalo' adlı sirkte korku dolu anlar yaşandı. Sirkte aslanın eğitmenine saldırma anı ve izleyicilerin yaşadığı korku dolu anlar, çocuğu ile birlikte sirke giden bir Türk vatandaşı tarafından görüntülendi.

Fransa'daki 'Buffalo' adlı sirkte 7 Mayıs saat 14.00 sıralarında başlayan gösteride korku dolu anlar yaşandı. Gösteri sırasında aslan eğitmenine beklenmedik bir anda saldırdı.

Yere düşen eğitmen aslanın saldırısında kurtulmaya çalıştı. Bu sırada aralarında çocukların da bulunduğu seyirciler büyük panik yaşadı. İzleyiciler aslanın eğitmenine saldırısı sırasında sirki boşalttı.

CAN HAVLİYLE KENDİNİ KAFESİN DIŞINA ATTI



Görevliler, aslanın dikkatini dağıtmak için kafesin içine duman sıktı. Aslan, dumandan etkilenerek eğitmeni gözden kaybedince yaralı adam zor da olsa kendini sahnenin dışına atmayı başardı. Hastaneye kaldırılan eğitmenin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DEHŞET ANLARINI BİR TÜRK GÖRÜNTÜLEDİ


Sirkte aslanın eğimenine saldırma anı ve izleyicilerin yaşadığı korku dolu anlar çocuğu ile birlikte sirke giden Sevda Binici adlı bir Türk vatandaşı tarafından görüntülendi.

İşte o korkunç dakikalar:


Haberin Devamı