Spor Galatasaray-Gaziantepspor maçında polislere koşan Yasin Öztekin: Tüylerim diken diken oldu

Galatasaray-Gaziantepspor maçında polislere koşan Yasin Öztekin: Tüylerim diken diken oldu

Paylaş
Galatasaray-Gaziantepspor maçında polislere koşan Yasin Öztekin: Tüylerim diken diken oldu

Galatasaray-Gaziantepspor karşısında üç gol atarak dikkat çeken Yasin Öztekin, maç sonrasında açıklamalarda bulundu

Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Yasin, "İlk kez hat-trick yaptım. 3 gol attım ve 3 puanı aldık. Bugün kazanmak istiyorduk ve yine kazandık. Zaten kalan maçlarımızı kazanacağımızı söylemiştik. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum iyi oynadığımız için." dedi.



'TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU'

Gol sevindi hakkında da konuşan tecrübeli futbolcu, "Öncelikle bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum. Bugün gol atmak ve polislerimize gitmek istiyordum. Onlar olmazsa güvenliğimiz de olmaz. Selçuk arkadaşımızın polisle taraftarı selamladığında tüylerim diken diken oldu. O an biraz daha sürse ağlardım. Biz bir milletiz ve zorlukların üstesinden geleceğiz." şeklinde konuştu.


İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısında 30'u polis, 9'u sivil 39 kişi şehit olmuştu.

POLİSLERE ÇİÇEK


Maçın başlama vuruşundan önce ilk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ardından karşılaşmanın hakemleri ile Galatasaray ve Gaziantepsporlu oyuncular polislere çiçek verdi.
Bu duygusal anların ardından da taraftarlar "Antep-Cim Bom elele, Polise uzanan eller kırılsın, vatan sana canım feda" tezahüratları yaptı.

SELÇUK İNAN'DAN JEST


Taraftarlar iki takım oyuncularını birlikte tribüne çağırdı. Mücadele öncesi Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, saha kenarındaki bir polisi tribüne götürerek alkışlattı




Beşiktaş'taki şehitlerimizin isimleri ve memleketleri

Haberin Devamı