Futbol Galatasaray, Göztepe'ye yenilirse Torrent yolcu
Paylaş
Galatasaray, Göztepe'ye yenilirse Torrent yolcu

Galatasaray'ın başında 5 lig maçına çıkan Domenec Torrent henüz galibiyetle tanışamadı. Küme düşme hattına iyice yaklaşan Galatasaray'da kimsenin aklına bile getirmek istemediği bir küme düşme korkusu yaşanıyor. Takım bir an önce maç kazanıp bu cehennemden çıkmak istiyor. Bu akşam Göztepe'ye konuk olacak Galatasaray'da hedef galibiyet.

Domenec Torrent Galatasaray'da 3 puanla tanışmak istiyor. Hazırlık maçında bile galibiyet göremeyen Torrent, Göztepe karşısında son şansını kullanıyor olabilir.

Haberin Devamı

Olası bir mağlubiyet tüm planları değiştirecek. Burak Elmas, Sensibile ve Campos ile yürütmeye çalıştığı sistemi sezon sonuna kadar askıya alıp Torrent'i kovacak ve tek hedef ligde kalma sıkıntısını atlatıp seri galibiyetlerle olabilecek en yüksek yerde sezonu bitirmek olacak. Bunun için de uygun bir hoca bulunacak.

Sezon sonu ise Elmas hala görevde olabilirse Sensibile-Campos ortaklığıyla seçilecek yeni bir hocayla sistem sürdürülmeye devam edecek.

Torrent sistem değiştiriyor

Galatasaray'ın Göztepe maçı kadrosunda ise Arda Turan, Alpaslan Öztürk ve Morutan yer almadı. Torrent'in bu maçta kısa pas oyunundan vazgeçip Mostafa-Gomis ikilisini aynı anda sahaya süreceği ve direkt toplarla oynayacağı iddia ediliyor. Muhtemel 11 şöyle:

Haberin Devamı

Göztepe: İrfan Can, Angel, Kahraman, Arslanagic, Soner, Nwobodo, Kerim, Moubandje, Santo, Halil, Ndiaye

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer, Pulgar, Berkan, Emre, Kerem, Mostafa, Gomis