Acun Ilıcalı Hull City'yi baştan yaratacak

Acun Ilıcalı, Championship ekibi Hull City'yi satın aldıktan sonra takımın başına Şota Arveladze'yi getirmişti. Önümüzdeki sezon Premier Lig'e çıkma parolasıyla lige girecek olan Hull City'de Acun Ilıcalı en az 8 transfer yapacaklarını duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City yeni sezona iddialı girmek istiyor. Bu sezon herhangi bir iddiası veya düşme tehlikesi bulunmayan Hull, kalan maçlarını tamamlayıp sonraki sezonu bekleyecek.
Ilıcalı, önümüzdeki sezon için planlarını açıkladı.

YouTube yayınında konuştu
Ajansspor'daki habere göre, Acun Ilıcalı kulübün YouTube hesabından yayınlanan bir programa katıldı ve "Nick Barmby ve Acun Ilıcalı ile bir akşam" adlı yayında taraftarla buluştu.
Programda taraftarın sorularını yanıtlayan Ilıcalı önemli açıklamalar yaptı.

"Potter takımda kalacak"
Acun, Hull City'nin Türkiye'de çok büyük ilgi gördüğünü söyledi ve Türkiye'ye gelerek bir hazırlık maçı yapılmasını planladıklarını açıkladı.
Kulübün simge isimlerinden Kean Lewis-Potter'a da değinne Acun, "Potter oynamak istediği sürece takımda kalmasını istiyoruz" dedi ve taraftarın gönlünü kazandı.

Şota'ya güveniyor
Ilıcalı, genç oyuncu yetiştirebilecekleri bir akademiyi hayata geçirmeyi istediğini bildirdi ve altyapı çalışmalarına eğildiklerini söyledi.
Transfer konusuna da değinen Acun, "En az 8 transfer yapacağız. Özellikle tecrübeli forvetler istiyoruz. Teknik direktörümüz Şota'ya güvenim tam" dedi.

Ilıcalı açıklamalarını şöyle tamamladı:
Sahadaki rugby işaretlerini sevmiyorum, bence iki spor aynı sahada olmamalı. Ayrıca stadımızda daha fazla rock konseri vermeyi istiyoruz, bu konuda girişimlerimiz var. Yerel medyayı ise çok önemsiyorum. Bir medya mensubu olarak onları destekleyeceğim.