Magazin Brad Pitt yıllar sonra ilk kez bu kadar mutlu! Onu herkese ‘sevgilim’ diyerek anlatıyor

Brad Pitt yıllar sonra ilk kez bu kadar mutlu! Onu herkese ‘sevgilim’ diyerek anlatıyor

Paylaş
Brad Pitt yıllar sonra ilk kez bu kadar mutlu! Onu herkese ‘sevgilim’ diyerek anlatıyor

Dünyaca ünlü yıldız Brad Pitt, 2016 yılında Angelina Jolie'den ayrılmıştı. Brad Pitt ve 'The Vampire Diaries'le (Vampir Günlükleri) tanınan Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon, bir yıllık flörtlerinin ardından artık ilişkilerini saklamıyor.

Hollywood yıldızı Brad Pitt ile esmer güzel Ines de Ramon, geçtiğimiz günlerde Los Angeles Sanat Müzesi'nde gerçekleşen ve ünlülerin akın ettiği 2023 LACMA Art + Film Gala'ya katılmışlardı.

Haberin Devamı

Bir yıldır birlikte oldukları konuşulan ikili, yan yana fotoğraf vermese de galaya katılanlar, çiftin 'süper sevecen' göründüklerini ve etraflarındaki herkesle gülüp şakalaştıklarını söyledi. Ünlü çift hakkında "Çok iyi vakit geçiriyor gibi görünüyorlardı" açıklaması yapıldı.

'RAMON'U KIZ ARKADAŞI OLARAK TANITIYOR'

Daha önce 32 yaşındaki güzel Emily Ratajkowski ve Alman model Nicole Poturalski ile adı aşk dedikodularına karışan yakışıklı oyuncu, 2016 yılında Angelina Jolie'den ayrıldığından bu yana uzun süreli bir ilişki içinde değildi.

Cadde'den Gökhan Karataş'ın derlemesine göre; 'Brangelina' olarak anılan eski eşlere atıfta bulunan bir kaynak, "Bu, Brad'in boşanmadan sonra ilk düzgün ilişkisi. De Ramon'u kız arkadaşı olarak tanıtıyor" ifadelerini kullandı. Ayrıca Ramon'un, Pitt'i çok mutlu ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

BRAD PITT'İN YANINDA ÜSTSÜZ GÜNEŞLENDİ

2019'da hayatını birleştirdiği Paul Wesley'den Eylül 2022'de ayrılan Ramon ve Pitt, ilk olarak Kasım 2022'de Cindy Crawford, Rande Gerber ve Sean Penn ile bir Bono konseri çıkışında birlikte görülmüştü. Aralık 2022'de ise 32 yaşındaki mücevher tasarımcısı, Pitt'i desteklemek için sevgilisinin başrolde yer aldığı 'Babylon' filminin galasından sonra verilen partiye katılmıştı. Paparazzilerden kaçmayı başaran ikilinin, kol kola içeri girdikten sonra diğer konukların arasına karıştıkları belirtilmişti.

Aşıklar, romantik Cabo tatiinlde yeni yıla birlikte girmişlerdi. Ramon'un, elindeki senaryoyu okuyan Pitt'in yanında üstsüz güneşlenmesi ile bu ilişkinin artık iddianın ötesine geçtiği ortaya çıkmıştı.

AŞKINI BOYNUNDA TAŞIYOR

Öte yandan birbirlerini görebilmek için her fırsatı değerlendiren çiftten esmer güzelin, Brad Pitt’le anılığından beri boynunda 'B' harfli bir kolye taşıması dikkatlerden kaçmadı.

ÇOCUKLARIYLA TANIŞTIRMAK İÇİN ACELE ETMiYOR

Brad Pitt'in, dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Angelina Jolie ile olaylı şekilde biten evliliğinden üçü evlatlık olmak üzere altı çocuğu bulunuyor. 59 yaşındaki aktörün, ilişkileri her zamankinden daha güçlü olmasına rağmen çocuklarını yeni kız arkadaşıyla tanıştırmak için acele etmediği öğrenildi.

Haberin Devamı