Tarımın başlangıcına öncülük eden Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bereketli topraklarında yetiştirilen en diri, en taze durum buğdayını kullanarak tüketicisine 40 farklı ürün çeşidi sunan OBA Makarna, entegre modern üretim tesislerinde el değmeden, en gelişmiş kontrol cihazlarıyla donatılmış laboratuvar analizleri ile hizmet vermektedir.
Yeni nesil ürünlerle ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak amacıyla, Sakarya/Hendek’te yer alan noodle üretim tesisinde hat sayısını 4’e çıkartarak; günlük 3.000.000 paket noodle ve 300.000 adet bardak noodle kapasitesine ulaşarak Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük noodle üretim tesisine sahip olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda noodle üretim tesisinde kullanılan elektrik enerjisinin yarısı tesis çatısına kurulan 2.4 MW gücünde güneş enerjisi panelleri ile karşılanmaktadır. Kurumsal hedefler çerçevesinde hem üretim tesisinde kullanılan elektriği yenilenebilir enerjiden üretilmiş oluyor, hem de 1700 ton karbon salınımını engelleyerek 33.500 ağacın kurtarılmasını sağlayarak sürdürülebilirliğe katkıda bulunmaktadır.