Magazin Semiramis Pekkan beş yaşında vefat eden oğlu Emir hakkında konuştu!

Semiramis Pekkan beş yaşında vefat eden oğlu Emir hakkında konuştu!

Paylaş
Semiramis Pekkan beş yaşında vefat eden oğlu Emir hakkında konuştu!

Ajda Pekkan'ın bir dönem oyunculuk ve şarkıcılık yapan, evlendikten sonra sinema ve müzik kariyerini noktalayan kardeşi Semiramis Pekkan, henüz beş yaşında hayata veda eden oğlu Emir hakkında açıklama yaptı.

Semiramis Pekkan, YouTube kanalında, 'Kalabalığın İçindeki Yalnızlık' başlığı ile hayatına dair merak edilenleri paylaştı.

Haberin Devamı

Pekkan, 1974–1986 yılları arasında evli kaldığı Ercüment Karacan ile birlikteliğinden 1979'da dünyaya gelen oğlu Emir'in beş yaşındayken lösemi hastalığına yenik düşmesi hakkında konuştu.

'O CİDDİ KAYIPTA ALLAH'IMLA KONUŞTUM'

74 yaşındaki sanatçı, “Hiç haksızlığa uğradınız mı? Bu durumlarda tepkiniz ne olur?” sorusuna yanıt verdi.

Zaman zaman haksızlıklara uğrayabiliyorum. O ciddi kayıpta mesela Allah’ımla konuştum, ‘Bana haksızlık olmuyor mu?’ diye. Orada ciddi haksızlığa uğradığımı düşündüm. Çünkü ilk üzüntü ile anlayamadım. Daha sonra bunun haksızlık değil, yaşanması gereken bir şey olduğunu anladım.

'EN ACI YALNIZLIK KALABALIKLARIN İÇİNDEKİ'

Semiramis Pekkan, "Yalnızlık çok güzel bir duygu ama benim için en acı yalnızlık kalabalıkların içindeki. Çok hissetmişimdir bunu. Tatile yalnız başıma gitmem. Güzel bir şey yaşayacaksam arkadaşlarımla paylaşmayı severim" dedi.

'HEMŞİRE VEYA DOKTOR OLMAM LAZIMDI'

Mevsimlere göre kıyafetlerinin renginin de değiştiğini dile getiren sanatçı, "Kışın pembe giymem. Renkleri mevsimlere göre kullanmayı seviyorum. Kışın griler, beyazlar. Beyaz baş rengim. Belki de benim hemşire veya doktor olmam lazımdı. Pembe rengi de yazın kullanmayı çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı