Futbol Gökhan İnler’den flaş Beşiktaş paylaşımı
Paylaş
Gökhan İnler’den flaş Beşiktaş paylaşımı

Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında yarın oynanacak Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçı öncesi Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Gökhan İnler bir dönem formasını giydiği Beşiktaş ile ilgili yaptığı paylaşımda tekrar Vodafone Park’a çıkacak olmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

2016-2017 sezonunda siyah beyazlı formayla şampiyonluk yaşayan ve Beşiktaşlı taraftarlarının kısa sürede sevgisini kazanan Gökhan İnler, 23 Ekim 2017’de Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı öncesinde siyah-beyazlıların yoğun tezahüratlarıyla büyük destek görmüştü. Gökhan İnler’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına siyah-beyazlı taraftarlar yoğun şekilde yorumlar yapıyor.

Haberin Devamı

"GURURLA GİYDİM"

Gökhan İnler’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: "Bir yıl boyunca gururla formasını giydim Beşiktaş'ın ve en son 23 Ekim 2017´de rakip olarak yer aldım Vodafone Park'ta. 1,5 yıl aradan sonra yeniden Beşiktaş taraftarlarının önüne çıkacağım için tarifsiz bir duygu yaşıyorum. Dostluk içerisinde güzel bir maç olmasını temenni ederim."

Kaynak: DHA